Türkiye İşçi Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı açılışı, Milletvekili Ahmet Şık’ın katılımıyla gerçekleşti

Example HTML page

TİP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı binasının açılışı Milletvekili Ahmet Şık Milletvekili adayı Mısra Öz, İşçi Demokrasi Partisi ve Yeşil sol Gelecek Partisi temsilcilerinin de aralarında bulunduğu kalabalık vatandaş topluluğu katılımıyla açılışı gerçekleşti.

Açılış öncesi TİP Milletvekili adayları Ahmet Şık ve Mısra Öz esnaf ziyareti, STK’ları, Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve yardımlaşma Derneği ve Çağdaş Kadılar derneği’ni ziyaret ettiler.

Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar ile bir süre ülke geleceği hakkında sohbet ettiler.

Ziyaret kapsamında Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Türkmen Erdoğan Celep ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ülke geleceği hakkında sohbet gerçekleştirdiler.

Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Yöneticisi Emine Kapukaya Türkiye İşçi Partisi’ne üye oldu.

Kapukaya yapmış olduğu kısa konuşmasında bu güne kadar hiçbir siyasi partiye üye olmadım fakat Türkiye İşçi Partisi’nin yürütmüş olduğu mücadele bana kenarda beklemem gerektiğini hatırlattı ve bu mücadeleye güç vermek için üye oldum. Çok çalışacağız halkın temsilcilerini meclise göndererek Saray rejiminden hesap sorarak sülale devrini de bitireceğiz dedi.

Açılışta TİP 2’nci bölge Milletvekili adayları Ahmet Şık ve Mısra öz, Yeşil sol Gelecek Partisi ve İşçi Demokrasi Partisi temsilcileri birer konuşma gerçekleştirdi

Mısra Öz konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

MISRA ÖZ: ‘’ADALET VE HAKLARIMIZ İÇİN BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ’’

Türkiye İşçi Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı açılışında konuşan 2’nci Bölge Milletvekili adayı Mısra Öz 8 Temmuz 2018 yılında hak arayışı ile yola çıktım. Türkiye de toplumsal cinayetlerde adaletin yürümediğini, bağımsız yargının esaretin altında kaldığı bir kişinin dudağı arasında yargı yürümediği için cezasızlık politikasıyla binlerce yurttaşımızı kaybettiğimizi hep birlikte gördük.

Çok üzülerek söylemek isterim ki ben bu yola çıkmak istemezdim hiç açıkçası şu an evladım yanımda olsun isterdim. Ne yazık ki bu şartlar altında bir araya geldik. Birlikte yapacağız her şeyi, birlikte yürüyeceğiz bu yolu.

Adalet için, Hak arayanlar için bir daha bu katliamlar olmasın diye.

Kadınlarımız ve çocuklarımız için, geleceğimiz için yürüyeceğiz bu yolu birlikte dedi.  

AHMET ŞIK: ‘’BİR OY KEMALE BİR OY TİP’E’’

TİP Milletvekili ve 2’nci bölge milletvekili ŞIK; Bu saray rejimine son vermek ve yapılan zulümlerin hesabını sormak için ‘’Bir oy Kemal’e, oy TİP’e diyoruz. Ne millet ittifakına ne da Cumhur ittifakına kesinlikle oy vermiyoruz verirseniz hakları gasp edilen halkımızın iki eli yakanızda olur. Birisi suç işleyenler birliği diğeri ise suç ortaklarının bulunduğu birlik. Bizler hak arayanlar, zulüm görenler, hakları gasp edilenler olarak Emek ve Özgürlük İttifakına ve Türkiye İşçi Partisine oy vereceğiz. Kendi temsilcilerimizi meclise göndererek zulüm yapan sülale devrinden, Saray rejiminden hesap soracağız dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Başkanlığının açılışı yapıldı ve toplantı sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir