Tuna Karate Turnuvası

Geçtiğimiz günlerde yapılan Yusuf Tuna organizatörlüğünde Eyüp Cumhuriyet İlköğretim okulunun kapalı,spor salonunda yapılan Tuna Kulüpler karate turnuvasına İstanbul genelinden 20 kulüp yaklaşık 350 sporcu ile yapıldı.
Konu ile ilgili konuştuğumuz Yusuf Tuna gazetemize şunları söyledi;Bizler bu turnuvayı düzenlemek le bunun özünde sporcularımızı daha üst seviyeye çıkarmak ve tecrübe kazanmalarını sağlamak olduğunun altını çizdi.
Kısaca kulüp hakkında da görüşlerini aldığımız Tuna sözlerine şöyle devam etti;Kulübümüz 1983 de Eyüp İslambey’de faaliyete başladı,2005 den beri Yeşilpınarda son üç senedir’de Gaziosmanpaşa Karlıtepe olmak üzere üç yerde faaliyetteyiz.İslambeyde’ki salonumuzdanyetişen büyük bayan katagorisinde 50 kiloda Serap Özçelik Fransa’da düzenlenen dünya şampiyonasında ferdi’de ve takım olarak 3.lük elde etmiştir:dedi
Tuna sözlerinin devamında:bugünkü organizasyonda sadece Yeşilpınardaki salonumuzdan
3 birinci,3 ikinci,3’de üçüncü çıkmıştır diyerek sözlerini sürdürdü,aynı zamanda bir kız sporcumuzu Milli takıma yolladık.Yunanistanın Corfu adasında yapılan dünya gençlik kampında 1.lik elde ederek altın madalya getirmiştir.

Türkiye İlk Dört İçin’de
Dünya Karate Şampiyonası’nda mücadele eden Avrupa şampiyonu milli karateci Serap Özçelik, üçüncülük maçında Faslı Hiba Raouf’u 62 saniyede 8-0 teknik nakavtla yenerek bronz madalyanın sahibi oldu. Maça hızlı başlayan Özçelik, önce yuko, sonra ipon ile ilk 28 saniyede 4-0 öne geçti. Daha sonra rakibine vurduğu tekme ile 3 puan daha alan milli sporcu, maçın 62. saniyesinde aldığı tek puanla durumu 8-0’a getirdi ve teknik nakavtla mücadelenin galibi oldu.Yine klubümüz sporcusu Ceren Doğan 48 kilo Kumite dalında 3. olmuştur.dedi.
Ayrıca bu turnuvamızda emeği geçen antrenörlere,hakemlere teşekkür ederiz yine bizden desteğini esirgemeyen Bilal Karaca’ya yine sizin arcılığınızla teşekkür ederiz.
TUNA SPOR KULÜB’Ü ile irtibata geçmek için:
Yeşilpınar mahalle’si Samsun sokak No:8 daire 1 Yeşilpınar/Eyüp/İstanbul adresi
İslambey:antrenör-Şahin Güler
Karlıtepe:antrenör-Fatih Yılmaz

Tel:0537 247 22 11 den irtibata geçebilirsiniz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir