Tevfik Hasançebi Bakanları protesto etti

tevfik hasan cebi

tevfik hasan cebi”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tev

 

 

 

 

 

 

 

CHP Eyüp Akşemsettin mahalle eski  temsilci ve Eyüp CHP belediye meclis üyesi aday adayı Tevfik Hasançebi, tatilini geçirmek için gittiği memleketi Trabzonda “orman ve su işleri bakanı ve Çevre ve şehircilik bakanlarını açtığı pankartla protesto etti.

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Trabzon’un Araklı ilçesinde 24 tesis için düzenlendiği temel atma töreninde, “Kent ormanımıza dokunma” pankartı açan 51 yaşındaki Tevfik Hasançebi gözaltına alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri bakanı Veysel Eroğlu’nun da katıldığı tören saat 11.30 sıralarında başladı.

Trabzon’un AK Partili Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşma yaparken Tevfik Hasançebi aniden kalabalığın içinden çıkarak elindeki pankartla konuşma platformuna çıktı, ‘Kent ormanımıza dokunma’ yazılı pankart açtı, ‘Ormanımıza dokunma’ diye bağırmaya başladı. Hemen müdahale eden polisler Tevfik Hasançebi’yi platformdan aşağı indirdi ve bir araca koyarak ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Kısa süren gerginliğin ardından temel atma töreni devam etti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir