Telefonda Emojileri Göremiyorum Kayboldu Sorunu ve Çözümü

Example HTML page

Telefonda Emojileri Göremiyorum Kayboldu Sorunu ve Çözümü

Kullanıcıların sürekli araştırdığı telefonda emojileri göremiyorum kayboldu sorunu ve çözümü burada. Kullanılan akıllı telefonlarda, artık sık sık emojiler tercih ediliyor. Birçok ifadeden oluşan emojiler günlük yaşantının vazgeçilmez seçeneklerinden hâline geldi. Ancak dönem dönem bu emojilerde belirli sorunlar yaşanabiliyor. Örneğin telefon kullanıcıları telefonlarındaki emojileri görüntüleyemiyor ve emojilerin kaybolduğunu fark ediyor. Bu sorun ise belli başlı sebeplerden kaynaklı olabiliyor.

Telefonda emoji görünmeme sorunu genellikle telefonların işletim sisteminin eski olmasından kaynaklanmaktadır. Aynı zamanda yeni emojileri desteklemeyen işletim sistemi nedeniyle de telefonda emojiler görünmeyebilir.

Telefonda Emojileri Göremiyorum Kayboldu Sorunu ve Çözümü

Bazı uygulamalar ve web siteleri emojileri desteklemez. Bir uygulamanın veya web sitesinin emojileri destekleyip desteklemediğinden emin değilseniz geliştiriciyle veya web sitesi yöneticisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Çoğu klavyede emojileri açıp kapatmanıza olanak tanıyan bir ayar bulunur. Klavyenizin emojileri görüntüleyecek şekilde ayarlanıp ayarlanmadığını kontrol etmek için klavye ayarlarını açın ve bir emoji ayarı arayın.

Telefonunuzun işletim sistemi çok eski. Emojiler sürekli olarak güncellenmektedir ve işletim sistemlerinin eski sürümleri yeni emojilerin bazılarını desteklemeyebilir.

Telefonunuzun önbelleğinde veya verilerinde bir sorun var. Bazen bozuk bir önbellek veya veri dosyası emojilerin doğru şekilde görünmesini engelleyebilir.

Android telefonlarda sıklıkla yaşanan bu sorunun çözümü elbette mevvuttur. Kullanılar telefonlarında emojileri görebilmek için sorunu bu çözümler ile kaldırabilir;

Telefonda Görünmeyen Emoji Sorununa Çözüm

Telefonlarda yaşanan emoji görememe sorunu için uygulanabilecek çözümler şunlardır;

  • Yazılım güncellemelerini kontrol edin. Telefonunuzun işletim sisteminin ve klavye uygulamasının en son sürümünü çalıştırdığınızdan emin olun.
  • Telefonlarda bulunan web aramasına kısmına girilir ve bu arama kısmına emoji yazılır. Çıkan emojiler görüntülenebiliyorsa, telefonda rahatça görünebilir ve kullanılabilir.
  • Aramada emojiler çıkıyorsa fakat mesajlaşırken emoji gönderilmiyorsa bunun sebebi etkinleştirilmemiş klavye olabilir. Emoji klavyesi etkinleştirilirse telefonda da rahat bir şekilde kullanılmaya başlanır.
  • Telefonun ayarlar kısmından emoji klavyesi etkinleştirilir. Android telefonlarda Ayarlar > Sistem > Diller ve giriş > Ekran klavyesi > Klavyeleri yönet > [Klavye uygulamanız] > Metin düzeltme > Emojiler’e gidin. iPhone’larda Ayarlar > Genel > Klavye > Emojiler’e gidin.
  • Telefonunuzun önbelleğini ve verilerini temizleyin. Android telefonlarda Ayarlar > Uygulamalar ve bildirimler > Tüm uygulamaları görüntüle > [Klavye uygulamanız] > Depolama ve kullanım > Önbelleği temizle ve Depolama alanını temizle seçeneğine gidin. iPhone’larda Ayarlar > Genel > iPhone Depolama Alanı > [Klavye uygulamanız] > Uygulamayı Boşalt’a gidin.
  • Telefonunuzu yeniden başlatın. Bu genellikle küçük yazılım hatalarını düzeltebilir.
  • Tüm bunlara rağmen hâlâ emojiler görünmüyorsa işletim sistemi yeni emojileri desteklemiyordur. Bunun için de bir emoji klavyesi indirilebilir ve kullanılabilir.

Bu adımlar ile telefondaki emoji görememe problemi ortadan kalkacaktır. Telefonlar işletim sistemleri çoğu zaman uygulama ve seçenekleri destekleyemiyor ve bu nedenle de sorunlar orta çıkıyor.

Ancak farklı çözüm yollarından birini kullanarak sorunları çözmek mümkün.

Telefonda Emojileri Göremiyorum Kayboldu Sorunu ve Çözümü

Emoji Klayesi Nasıl Etkinleştirilir?

Telefonlarda kullanılamayan ve görünmeyen emojiler için ya da daha çok çeşide sahip olan bir emojisi klavyesi kullanmak için etkinleştirme işlemi oldukça kolay yapılır. Öncelikle telefonda böyle bir seçeneğin olması gerekmektedir. Bu seçenek telefondan mevcut ise; ayarlara gidilir dil ve giriş bölümünden varsayılan seçeneklere girilir. Sonrasında da emoji klavyesi seçilerek etkinleştirilir.

Sürekli konusu geçen ve sorulan telefonda emojileri göremiyorum kayboldu sorunu ve çözümü işte bu kadar basit cevaplardan oluşur. Emoji klavyesi etkinleştirildikten sonra rahat rahat emojiler görülebilir.

Kullandığınız uygulama veya web sitesi emojileri desteklemiyor.

deritel.com teknoloji servisi sundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir