Telefona Ne Yaparsak Bozulur?

Example HTML page

Telefona Ne Yaparsak Bozulur?

Yanlış kullanıma bağlı olarak telefona ne yaparsak bozulur? Günlük hayatımızda birçok kişi cep telefonu kullanıyor. Peki, kullandığımız telefonlara ne kadar iyi bakıyoruz.

Cep telefonları neden bozulur?Günümüzde cep telefonları birden fazla özelliğe sahiptir. İşlerimizin büyük bir bölümünü cep telefonları ile halledebiliyoruz. Telefonun bozulması işlerimizin aksamasına neden olabilir. Bu yazımızda sizlere cep telefonlarının nasıl bozulduğunu aktaracağız. İşte cep telefonunu bozma nedenleri!

Sürekli Güneşe Maruz Bırakmak

Cep telefonlarının güneş ışığına sürekli maruz kalması aşırı ısınmasına neden olur. Aşırı ısınma telefonun sistemine zarar verir.

Telefonun Sürekli Açık Tutmak

Telefonun sürekli olarak açık kalması bataryanın bozulmasına neden olabilir. Bu nedenle geceleri cep telefonlarınızı kapatabilişiniz.

Dikkatsiz Bir Şekilde Fişe Takmak

Telefonunuzun şarj cihazını sert br şekilde takmaya çalışmak şarj cihazının ömrünü kısaltır.

Kablosuz Şarj Kullanmak

Kablosuz şarjlar sıklıkla tercih edilmeye başlandı. Fakat kablosuz şarjların, uzun vadede telefon bataryalarına zarar verdiği anlaşıldı.

Yanlış Yazılım Yüklemek

Güvenilir olmayan yazılımları yüklemek telefonun arızalanmasına neden olabilir.

Hasarlı Şarj Kablosu Kullanmak

Hasarlı şarj kabloları kullanmak bataryaların ömrünü azaltabilir. Bununla birlikte hasarlı kablolar yangın ve diğer sorunlara neden olabilir.

Telefon Temizliği Yapın

Kulaklık ve şarj cihazı girişlerini temizleyin. Aksi durumda telefon bozulabilir.

Sürekli Dış Ortama Maruz Bırakmak

Telefonunuzu sürekli elinizde taşımak yerine cebinizde bulundurun. Dış ortama maruz kalan telefonlar daha hızlı bozuluyor.

Telefon Kılıfı Kullanmamak

Telefon kılıfları cihazları kirden ve çizilmelerden koruyor. Telefonlarınız çantada taşıyorsanız mutlaka kılıf bulundurmalısınız.

Sahte Batarya Kullanmak

Telefon bataryası en önemli parçalardan bir tanesidir. Orijinal olmayan bataryalar telefonlarınızı bozabilir.

Arka Cebe Telefon Koymak

Telefonu sürekli arka cebinde taşımak, düşürme ve çaldırma riskine neden olabilir. Telefona ne yaparsak bozulur? Akıllı cihazlar kolaylık sunmasıyla öne çıkıyor. Telefonlarımızın bozulması işlerimizin aksamasına neden oluyor. Birçok etken telefonlarınızın kısa sürede bozulmasını tetikleyebilir. Bu nedenle sahip olduğumuz cihazları dikkatli bir şekilde kullanmalıyız. Cep telefonlarını sağlıklı bir şekilde kullanmanın yollarını sizlerle bir araya getirdik. Gerekli önlemleri alarak cihazlarınızı uzun süre bozulmadan kullanabilirsiniz.

fuarteknoloji.com mobil haber servisi sundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir