Taziyeleri doğup büyüdüğü mahallesinde kabul etti

Example HTML page

DSCF5728

DSCF5729

DSCF5731

DSCF5732

DSCF5733

DSCF5734

DSCF5736

Dursun Kılıç

Geçtiğimiz Salı günü vefat eden Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın’ın kardeşi Mustafa Aydın için taziye ve kur’anı kerim okultulmasına devam edildi.

Remzi Aydın’ın kardeşi merhum Mustafa Aydın için Silahtarağa Yeni Camii’de yatsı namazı sonrası Cami’nin Konferans Salonu’nda üç gün boyunca taziye ziyaretleri yapıldı. Taziye’ye gelenlerle yakından ilğilenen Remzi Aydın, Partilileri, dost, akraba ve komşularının taziyelerini kabul etti. AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın taziye sonrası misafilerine hitabet yaptığı konuşmada gerek cenaze dolayısıyla gerekse taziyeye gelerek üzütütülerini paylaşan herkese tek,tek teşekkür etti.

Remzi Aydın yaptığı kısa konuşmada Kardeşim Mustafa Aydın’ın vefatı sebebiyle taziyede bulunan uzaktan, yakından arayan ve gelen her gönül dostuma çok teşekkür ediyorum. Ölüm, bizim aciz birer kul olduğumuzu unutmamamız gerektiğini hatırlatan ilahi bir işarettir. Bunun için Rabbimize şükürler olsun. Yürüyüşümüzü tevazu ve takva ile devam ettireceğiz. Dualarınıza talibim.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir