Sıkmadığımız el,çalmadığımız kapı kalmayacak

Example HTML page


Selahattin Sorucu
CHP Eyüp belediye başkan adayı Ferzan Özer ve Göktürk eski belediye başkanı Mustafa Gül Göktürk’te seçim çalışmalarına başladı.çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız diyerek yollara çıktıklarını belirten Ferzan Özer gitmediğimiz kapı tutmadığımız el bizim değildir diyerek bu kısa sürede tüm vatandaşlarımıza ulaşmak için gayret göstereceğiz;dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ferzan Özer son sürat çalışmalara başladı. Ferzan Özer sabah namazını düğmeciler mahallesinde kılarak güne başladı daha sonra sabah kahvaltısında ilçe başkanı,belediye başkan aday adaylarından Turan Toska,Yüksel Kaya,Mustafa Ceyhan ve belediye meclis üyesi adayları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi kahvaltıda ortak sonuç olarak bugünden itibaren savaş baltalarının gömülmesinin gerekliliğinin altını çizen konuşmacılar bugünden itibaren CHP’nin yerelde iktidarı almaya odaklanması gerektiğinin altını çizdiler. Kahvaltı sonrasında topluca Göktürk’e giden grup Göktürk mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundular,tek tek tüm esnafları gezen Ferzan Özer ve eski Göktürk belediye başkanı Mustafa Gül ile birlikte esnafın sorunlarını dinleyip yerelde iktidara geldikleri zaman neler yapacaklarını anlattılar.

Kadınlardan Tam Destek

Öğle arasında Göktürkl’ü gönüllü kadınlarla bir araya gelen Ferzan Özer ve Göktürk’ün efsane başkanı Mustafa Gül gönüllü kadınların hazırladığı projeleri isteklerini ve çözüme yönelik hazırladıkları sunumu Belediye başkan adayı Ferzan Özer’e hazırladıkları slayt la anlattılar olmasını istediklerini makul derecede uçuk olmayan çözümlerin sunumu nu yaptıkları yemekli toplantı,Ferzan Özer’in yapabileceklerini anlattıktan sonra sona erdi. Programın ardından Ferzan Özer ve Mustafa Gül ile birlikte partililer tekrar Göktürk esnafıyla selamlaşmaya kaldıkları yerden devam ettiler.
Akşam saatlerinde esnaf ziyaretlerinin ardından Göktürk Trabzonlular derneğini ziyaret eden Ferzan Özer,Göktürk eski belediye başkanı Mustafa Gül ve yanındakiler Trabzonlular derneğinde vatandaşların sorunlarını dinledi,genel manada sorunlarının 2b ve 18 uygulamaları olduğunun altını çizen vatandaşlar Belediye başkan adayı Ferzan Özer’den belediyeyi kazandıkları takdirde destek istediler konu ile ilgili bilgilendirme yapan belediye meclis üyesi adayı Mahmut Sedat Özkan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bizler sizin için çalışmalar yapacağız dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir