SECURITAS TÜRKİYE ENTEGRE ÇÖZÜMLERLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Güvenlikte bilgi lideri Securitas’ın 2025 vizyonuna paralel bilgi, insan ve teknoloji odaklı entegre çözümlerle büyümesini 2023 yılında da devam edeceğini açıkladı. Şirketin Başlama Vuruşu Toplantısı, 11- 12 Kasım 2022 tarihinde Ankara Sheraton Otel’de gerçekleştirildi.

2022’in değerlendirildiği 2023 hedeflerini paylaşıldığı toplantıda farklı panellerde “verimlilik” “dönüşüm” ve “teknoloji” konuları ele alındı. Ayrıca 2025 vizyonu ve yol haritası detaylı olarak katılımcılarla paylaşıldı. Toplantıya Securitas’ın faaliyet gösterdiği 81 il ve 11 bölge müdürlüğünden toplam 300 idari kadro katıldı.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu “Tüm dünya ve Türkiye ekonomik olarak zorlu bir dönemden geçiyor. Ancak biz Securitas Türkiye olarak güçlü finansal yapımız, teknoloji çözümlerimiz ve kalifikasyonu yüksek insan kaynağımız ile bu dönemde de büyüme devam etmeyi planlıyoruz. 2025 vizyonumuz ve yol haritamıza paralel çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

İnsan kaynağıyla birlikte teknoloji ve dijital alt yapıya da yatırıma devam edeceklerinin altını çizen Kösereisoğlu “Farkı insan yaratır. Sistemler onları kullanan insanlar olmadıkça hiçbir işe yaramazlar. Dolayısıyla teknoloji ve dijital alt yapımıza yatırımımıza paralel Securitas çalışanlarıdır” mottomuzdan da yola çıkarak, insana kaynağına yatırımımızı önümüzdeki dönemde de arttırarak sürdüreceğiz çünkü biz sunduğumuz hizmet kalitesi ile fark yaratarak geleceğin güvenliğini şekillendiriyoruz” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir