Seçkin Özdemir dua ile yola çıktı.

Example HTML page

Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Özdemir, CHP’den Eyüp Belediye Başkan A.Adaylığı için başvuruda bulundu.

Seçkin Özdemir dua ile yola çıktı.

 DSCF9866 DSCF9869 DSCF9849
Sarıyer Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 5 yıldır başarı ile yürüten Seçkin Özdemir, CHP’den Eyüp Belediye Başkan A.Adaylığı için başvuruda bulundu. Özdemir CHP Eyüp ilçebaşkanlığına başvurusunu büyük bir kalabalığın katılımı ile gerçekleştirdi ve ilçede bir basın açıklaması yaptı.
Büyük bir kalabalığın destek verdiği Seçkin Özdemir’e ilçe yönetiminden ve örgütten bazı isimlerde destek verdiğini açıkladı. Toplantıya toplumun çeşitli katmanlarından isimlerin katılması dikkat çekti.

Seçkin Özdemir ilçe başkanlığında yaptığı

basın açıklamasında şu görüşlere yer

verdi:

“Çok değerli Eyüp’lüler, Cumhuriyet Halk Partililer değerli dostlarım, hepinizi en derin duygularla sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün burada gösterdiğiniz ilgi alaka sevgi ve coşku dolu desteğiniz için çok teşekkür ederim.

 

İçinde bulunduğumuz Muharrem ayının acılarını anmak ve bu acıların bir daha yaşanmaması için gerekli insanlık değerlerinin oluşmasını umut ettiğimi ifade etmek istiyorum.

 

İlçe Yönetim Kurulu üyelerini saygıyla selamlıyorum ayrıca buradan diğer aday adayı arkadaşlarımıza da çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum.

 

Sosyal demokrasi ilkelerini özümsemiş, insanca yaşamın, daha güzel bir geleceğin kurulacağına inanmış biri olarak karşınızdayım.

 

Ülke olarak tarihi bir süreçten geçiyoruz. Gençler başta olmak üzere halkın farklı kesimlerinin yeni bir yaşam ve yeni bir toplum anlayışı için verdiği mücadele geleceğe olan umutlarımızı yeşertti.

Taksim’de yükselen dayanışma, eşitlik ve özgürlük çığlıkları geleceği birlikte kurma cesaretimizi kuvvetlendirdi.

Güvenli bir gelecek ve insanca bir yaşam ancak değişimin irade gücüyle mümkün olabilir.

Bu yeni değişim iradesinin verdiği cesaretle Belediye Başkan Aday Adayı olarak karşınızdayım.

Katılımcı, şeffaf, sosyal adaleti ilke edinen ve geleceği gören çağdaş yerel yönetimler, halkın taleplerini karşılamakta zorlanmazlar…

 

İşte bu anlayışla çıktığım yolda mutluluğu, refahı, yaşam standardı en üst düzeylere çıkmış bir Türkiye ve Eyüp önceliklerimizin en başında gelir. İnsan odaklılık, yönetimde katılımcılık, şeffaflık, kaynak kullanımında etkinlik ve verimlilik, hizmet sunumunda tarafsızlık, işletmecilik kriterlerine uygun plan ve denetleme, hizmet ve yatırımlarda sürdürülebilirlik, çevreye sevgiyle yaklaşım yerel yönetim vizyonumuzun olmazsa olmazıdır. İşte bu anlayış ve vizyonun Eyüp’te de “iktidar kılıcının” kuşanması için aday adayı olarak karşınızdayım.

Gelin daha iyi bir Eyüp’ü birlikte kuralım.

 

5 senelik Belediye Başkan Yardımcılığı ve Meclis Üyeliği ile kazandım tecrübe ile yeni, çağdaş, uygar, aydın, herkesin inancına saygılı sevginin hakim olduğu bir Eyüp’ü sizlerle kurmaya kararlıyım.

Eyüp’te yukarıda alınan kararları uygulayan o kararları yerelde halka dikte etmeye çalışan bir Belediye Başkanı 30 Mart’tan itibaren artık olmayacak.

 

Politikaları, projeleri, yerelde halk ile beraber katılımcı bir anlayış ile oluşturan ve yukarıya merkeze bunu kabul ettiren bir yerel yönetim dili hakim olacak.


İmara dayalı rantçı belediyecilik gidecek halka dayalı sosyal belediyecilik anlayışı gelecek.


Halka toplumla beraber hareket edenler kazanacak. Halka ve topluma rağmen siyaset yapanlar kaybedecek.

Halkın iktidarı Eyüp’te kurulacak. Yeni dönemde Eyüp’te, Engelliler kazanacak, Kadınlar kazanacak, çocuklar kazanacak, Gençler kazanacak, Yaşlılar kazanacak, Bilim, İlim, Sanat kazanacak, İnançlara saygılı laiklik, Demokrasi ve Cumhuriyet kazanacak. Gezi parkındaki “O Ağaç” kazanacak.

 

İçiniz de yanan hasreti biliyorum, bugün buradaki coşkuyu ve heyecanı inşallah 30 Mart gecesi sandıktan çıkacak bir zaferler tekrardan yaşayacağız. Halkın iktidarını el ele, gönül gönüle, yürek yüreğe vererek Eyüp’te kuracağız.

 

Halktan yana olanlar toplumdan yana tavır alanlar olarak bizler, Cumhuriyet Halk Partisi sancağını Eyüp’ün surlarına hep beraber dikeceğiz.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir