Şebinkarahisarlılar dernek açılışında bir araya geldi

Kuruluşuna Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katkıda bulunduğu Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Merkezi, bol katılımlı bir törenle hizmete açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, davul zurna eşliğinde sergilenen yöresel halk oyunlarıyla devam etti. Lojistik destek ve sunduğu ikramlardan ötürü Sarıyer Belediyesi’ne ayrıca teşekkür edilirken konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de kısa bir konuşma yaptı. Genç, bir Şebinkarahisarlı olarak derneklerinin açılış töreninde bulunmaktan duyduğu onuru ve sevincini dile getirdiği konuşmasında; “Derneğimizin yöresel bir dernek olarak kalmasını değil, İstanbul ve Şebinkarahisar’da etkin bir sivil toplum kuruluşu olarak faydalı çalışmalar yapmasını diliyorum. Özellikle bölgemizin kalkınmasında öncü olmasını arzu ediyorum” dedi. Kurdele kesiminin ardından dernek merkezini gezen Başkan Genç daha sonra konferans salonuna giderek vatandaşlarla sohbet etti. Burada da bir konuşma yapan Genç, kendisinin bir yerel yönetici olarak akademik kurumlar ve STK larla ortak projeler üretip bunları toplum ve ülke yararına kullanmak için çaba sarfettiğini belirtti.

Şişli’de açılan ve Şebinkarahisarlıların özverili katkılarıyla hizmete sokulan dernek merkezi açılış törenine Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Ünal Kacır, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Hasbal, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi Erol Akkuş, Giresun İl Genel Meclisi Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, çeşitli sivil toplum kurululu yönetici ve üyeleriyle birçok Şebinkarahisarlı vatanndaş katıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir