Sarıgül;Ya Toz Olacağız yada Tozu Dumana Katacağız

Ya Toz Olacağız yada Tozu Dumana Katacağız

Resim 174
>

Adı İstanbul belediye başkanlığı için sıkça geçen Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül Amasya Gümüşhacıköy’lülerle bir araya geldi.
Sabah kahvaltısı için İşadamı Hasan Tüzün Tarafından organize edilen etkinliğe CHP İl yönetim kurulu üyesi Hüseyin Derin,CHP Eyüp ilçe başkanı Ahmet Kartalkanat,Sinan Akçiçek,Gürsel Yeter,Levent Karakoç,Bazı mahalle temsilcileri Tokat Zile Federasyonu başkanı Ali Bektaş’da katıldı.Toplantıda konuşma yapanlar özellikle bu günlerde birlik ve beraberlik içinde olunması gerekliliğinin altını çizdi.Şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül yaptığı konuşmasında yurttaşlara daha iyi hizmet vermeyi bunun için de kendisini desteklemelerini istedi.Bu desteğin yanlızca şişli ile değil tüm İstanbulun yönetimi olması gerektiğini söyleyen Sarıgül;yurtttaşların kendisini yanlız bırakmayacaklarını desteğini kendinden esirgemeyceklerini Ya toz olacağız yada tozu dumana katacagız; diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

385 kişi okudu

Example HTML page

One Comment

  • tevfikhasancebi dedi ki:

    NEFES ALMAK ZORLAŞINCA SUNİ TENEFFÜS DENEMELERİ BUNLAR. NEyse eyüp halkı gerekeni yapacaktır .Mustafa beye gelince İMAR SIKINTILARI İLE İLGİLİ GAZETELER CEVAP versin . Biten kredi ve ilçedeki darmadağınık yapı kimseye birşey kazandırmaz-vitrin süsleme zevahiri kurtarmayacak EYÜP BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR SEVGİLİ DOSTLARIM
    saygılarımla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir