Samsung Galaxy Modellerine Format Nasıl Atılır?

Example HTML page

Samsung Galaxy Modellerine Format Nasıl Atılır?

İndirdiğiniz veya kullandığınız zararlı uygulama ve yazılımlar telefonunuzun ara yüzünün donmasına, yavaşlamasına ya da sorunlu çalışmasına neden olmaktadır. Telefonunuzun ilk aldığınız gün gibi hızlı ve sorunsuz çalışmasını istiyorsanız format atmalısınız. Genelde pek çok telefon kullanıcı tarafından bilinmeyen Samsung Galaxy modellerine format nasıl atılır? Format atılırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?Bilinmesi gerekmektedir aksi takdir de telefonda yer alan bilgileriniz yedeklenmeden formatsa silinmektedir.

Samsung Galaxy Modellerine Format Nasıl Atılır?

Samsung Galaxy Modellerinde Sıfırlama

Telefon sıfırlama işleminde bilgilerinizin silinmemesi için yedekleyerek sıfırlamanız gerekmektedir. Telefonunun hızlı çalışmasını isteyenler için Samsung Galaxy modellerinde sıfırlama işlemi nasıl yapılır? Sıfırlama işlemi iki şekilde yapılmaktadır. Sıfırlama işlemleri şu şekildedir:

Basit Sıfırlama

Akıllı telefon kullanıcıları tarafından genel olarak bilinen sıfırlama işlemidir. İşlem basamakları şöyledir:

  • Samsung Galaxy telefonunuzun ayarlar kısmına girin.
  • Ayarlar kısmında Yedekleme ve sıfırlamayı seçin.
  • Ardından çıkan seçeneklerden Fabrika verilerini sıfırlamayı seçin.
  • En sonda cihazı sıfırla seçeneğini seçerek telefonunuzu sıfırlamış olursunuz.

Hard Reset

Bu sıfırlama işleminde telefon Recovery Mod’a alınarak sıfırlanmaktadır. Telefonu Recovery Mod’a alınarak yapılan format işlem basamakları şöyledir:

  • Telefonunuzun güç tuşuna basarak kapanmasını sağlayın.
  • Ses açma – Güç ve eğer varsa ev (orta) tuşlarına Samsung yazısı gelene kadar birlikte basılı tutun.
  • Samsung yazısının gözükmesiyle birlikte Recovery Mod açılmış olur. Recovery Mod’un açılmasının ardından ses tuşlarını kullanarak seçenekler üzerinden wipe data/ factory reset gelin ve güç tuşuna bir kere basın. Bazı Samsung Galaxy modellerinde güç tuşu yerine orta diğer adıyla ev tuşuna basılması gerekmektedir.
  • Ardından No yazılı seçenekler arasından Yes – delete all user data yazısına getirin ve güç tuşuna basın.
  • Son adımından ardından Samsung Galaxy telefonu sıfırlanma işlemi yapılmış olacak ve Recovery ekranına dönecektir. Recovery ekranına dönünce ses tuşları yardımıyla Reboot system now seçeneğini üzerine gelip güç tuşuna basın. Bu şekilde telefon yeniden başlatılacaktır.
Samsung Galaxy Modellerine Format Nasıl Atılır?

Android Telefonlarda Sıfırlama Kodu

Sıfırlama için başka yöntemler arayan Android kullanıcıları Samsung Galaxy android telefonlarda sıfırlama kodu ile sıfırlama yapabilmektedirler. Merak edenler için Samsung Galaxy modellerine format nasıl atılır? Arama bölümüne*2767*3855# kodunu yazmanız yeterlidir. Kodu yazdıktan sonra telefon kendiliğinden sıfırlanacaktır.

Samsung Galaxy deri telefon kılıfları markası deritel bilinçli mobil fuarteknoloji.com kullanımı önerir.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir