Saim Diken Eyüpsultan’da yüzler gülecek;İktidara yürüyoruz…

Saim Diken Eyüpsultan’da yüzler gülecek;İktidara yürüyoruz…

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Adayı Saim Diken  Grant Haliç Restaurant da düzenlemiş olduğu lasman toplantısın da CHP Eyüpsultan İlçe Kongre delegeleri ile buluştu.

”CHP EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKAN ADAYI SAİM DİKEN’in KONUŞMASI”

Yaklaşık iki yıldır alanlarda bulunan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Adayı Saim Diken  28 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 19.30 Grant haliç Restaurant da CHP Eyüpsultan Dlegeleri ile bir araya geldiği Lasman toplantısın da Arkadaşlar yoldaşlar yüzünüz gülsün artık Eyüpsultan da İktidara yürüyoruz. İnanın ki başaracağız buna ben inanıyorum Saim Diken olarak da bunun sözünü siz değerli arkadaşlarıma veriyorum dedi.

‘’Benim hiçbir arkadaşıma karşı kırmızı çizgim yok’’

Saim Diken yapmış olduğu konuşmasının devamın da benim hiçbir arkadaşıma karşı kırmızı çizgim yok asla ve asla da olmayacak hep birlikte yöneteceğiz biz bir aileyiz aile olmanın gereğini de yerine getireceğiz dedi.

‘’Hakça Yönetim Temsil de Adalet sağlayacağız’’

Çok değerli yol arkadaşlarım Saim Diken olara sizlere asla ve asla yalan söylemeyeceğim sizleri kandırmayacağım yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü de sizlere vermiyorum.

Seffaflık ana ilkemiz olacak hesap verebilirlik ana ilkemiz olacak. Her ay ilk haftası örgüt toplantılarımızı yapacağız ilçe saymanı arkadaşımız gelecek orada her ay örgüte hesap verecek her kuruşun hesabını vereceğiz sizlere ayrıca ilçe merkezimizde asılı olarak da bulunacak bilançolar her partili arkadaşımızın denetimine ve incelemesine açacağız dedi.

‘’Dedi kodu siyaseti tarihe karışmalı artık’’

Çok kıymetli yoldaşlarım gelin şunu yapmayalım sizlerden özellikle rica ediyorum her arkadaşımız bizler için çok değerlidir . Belden aşağı siyaset yapmayın ne bana ne de diğer arkadaşlarıma kötü söz söylemeyin hepimizi dinleyin yapacaklarımıza odaklanın hangi arkadaşım size daha yakın görünüyorsa ona da kongremizde oyunu verin dedi.

Bizlerin kardeşliğe dostluğa yol arkadaşlığına her zamankinden daha fazla ihtiyacı var çünkü başımıza musallat olan AKP iktidarını al aşağı etmemiz ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu iktidarın başına getirmemiz lazım dedi.

‘’Gençlerimizin daima yanların da olacağız’’

Gençlik kollarımız alışılmışlığın dışında daha bir güvenle örgütlenecekler ve kendi bağımsız çalışmalarını yürütecekler. Tabi ki bu saygı ve sevgi çerçevesin de ilerleyecek bizler de gençlerimizi destekleyeceğiz.

Okullarda ve Çalışan geçler için de örgütlenecekler okul komitelerimiz olacak daha da büyüyerek büyük bir aile olacağız Eyüpsultan da ve Türkiye de mutlaka iktidar olacağız dedi.

‘’Kadın Kollarımızın yanın da olacağız’’

Kadın kollarımız bir taraftan partimize kadınlarımızı kazandırırken kendi alanların da bulunan STK’arla iç içe olacak. Örneğin Kadın Kuruluşları ile yakın temas da olacak ve en önemlisi Okul Aile birliklerin de etkin görevler alacaklar ve çalışmalar yürütecekler. Bizler de elimiz de ki imkanlarımızı kullanarak onların yanların da olacağız destekleyeceğiz dedi.

‘’Tüm İhtisas Komisyonlarımız aktif olarak Çalışmalarını yürütecek’’

Değerli yol arkadaşlarım umutlarımız diri yarınlarımız çok güzel olacak .Eğiti,Kültür ve Sanat,Hukuk,Emek,Sağlık,Esnaf, ve iş insanları Başta olmak üzere Yerel yönetimler komisyonumuzu oluşturacağız. Bunun yanı sıra yine Danışma Kurulumuz çalışmalarını yapacak.

‘’Her Mahallemiz de Temsilciliğimiz açık olacak’’

Çok kıymetli yol arkadaşlarım Mahalle temsilciliklerimiz mesai saatleri için de kesinlikle aktif olacak ve her Mahallenin temsilciliği ve Yönetim Kurulu Olacak. Mahalle üyeleri seçimlerini kendi için de yaparak yönetimlerini oluşturacaklar. Bununla da yetinmeyeceğiz hızla kentleşen ilçemiz Eyüpsultan İlçesin de Mahalle için de yer alan sitelerde site örgütlenmelerimiz ve sokak birimlerimizi de oluşturacağız ve inanın yol arkadaşlarım CHP’mizi mutlaka iktidar yapacağız dedi.

‘’Sevgili Yol Arkadaşlarım İnanın Sosyal Demokrasi Ordusunu Kuracağız Eyüpsultan da’’

Değerli yol arkadaşlarım hayatın her alanın da var olacağız gelişen hızlı teknolojiden de yararlanarak insan gücümüzü artıracağız sonun da yapmış olduğumuz çalışmalar sonucun da Eyüpsultan İlçemizde Sosyal Demokrasi ordusunu kurmuş olacağız ve sizlere söz verdiğim gibi ‘’İNANIYORUM Kİ BİZ KAZANACAĞIZ’’ Büyük ailem CHP’si kazanacak işsizliği yoksulluğu yeneceğiz Eyüpsultanda ve Türkiye de iktidar olacağız. Bu kutlu yürüyüşümüz hayırlı uğurlu olsun. Beni kırmayarak davetime katıldığınız ve beni dinlediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız diyerek Saim Diken sözlerini bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir