Saim Diken CHP Eyüpsultan İlçesi Mahalle Temsilcileri ile Kahvaltıda buluştu

Example HTML page

Saim Diken CHP Eyüpsultan İlçesi Mahalle Temsilcileri ile Kahvaltıda buluştu.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı,Saim Diken Mahalle temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelerek sorunları dinledi 2019-31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalar hakkında görüştü.

Saim Diken Mahalle temsilcilerine yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Değerli Mahalle temsilcileri yol arkadaşlarım davetimi kırmayarak geldiğiniz için öncelikle hepinize çok teşekkür ederim dedi.

Saim Diken Sözlerinin devamın da ;

Değerli yol arkadaşlarım inanıyorum ki siz değerli mahalle temsilcilerimizin katkıları ile Allah’ın izni milletimizin de isteği ile CHP’mize kazandıracağız dedi.

Sevgili arkadaşlarım çalışmalarınızı hızlandırın 10 Belediye Başkanı arkadaşımdan kim görevlendirilirse görevlendirilsin hepimiz saha da çalışacağız ve zafere ulaşacağız dedi.

Ben kendi adıma Saim Diken olarak buradan sizlerin aracılığı ile bir kaz daha örgütümüze söz veriyorum görevlendirilecek her arkadaşımız için kendim aday olmuş gibi her türlü imkanımı ortaya kayarak çalışacağım dedi

Ben İnanıyorum siz de inanın inancınızı asla kaybetmeyin CHP Eyüpsultan İlçe başkanlığımız 25 yıl sonra zaferle karşılaşmış olacak dedi.


Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir