RUYİAD VE Rumeli Eğitim Vakfı (REV’in) düzenlediği ‘’Cumhuriyet ve Kadın’’ etkinliği gerçekleşti

Example HTML page

RUYİAD VE Rumeli Eğitim Vakfı (REV’in) düzenlediği ‘’Cumhuriyet ve Kadın’’ etkinliği Harbiye CRR – Cemal Reşit Rey Konser salonunda gerçekleşti.

Rumelili Yöneticiler ve İş Adamları Derneği (RUYİAD) ve Rumeli Eğitim Vakfı (REV) düzenlediği ‘’Cumhuriyet ve Kadın’’ etkinliği Cemal Reşit Rey salonun da gerçekleşti

Türkiye Cumhuriyet’inin 90 Yılı nedeniyle Rumeli Yönetici ve İş adamları Derneği (RUYİAD) ile Rumeli Eğitim Vakfı’nın (REV) organize edeceği “Cumhuriyet ve Kadın” temalı gece 24 Ekim Pazartesi günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşti.

Geceye çok sayıda Rumelili vatandaş, Derneklerin Başkanları ve yöneticilerinin yansıra CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şemside Yener, CHP Kağıthane ve İBB Meclis Üyesi Orhan Çakır, CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, önceki dönem CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Safi Karayalçın, CHP Eyüpsultan İlçe Sekreteri Esra İnci Filizizkıran, CHP Eyüpsultan İlçe Eğitim Sekreteri Didem Eraslan Engin, CHP Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcıları Filiz Tunç Yıldırım, Murat Demir, Hakan Aktaş ve çok sayıda siyasi parti, STK temsilcisi, yöneticisi ve bürokratlar katıldı.

Yoğun davetlinin katıldığı gecenin sunuculuğunu Ünlü sanatçı Çiğdem Tunç yaptı.

Rumeli Yönetici ve İş adamları Derneği (RUYİAD) ile Rumeli Eğitim Vakfı’nın (REV) organize edeceği “Cumhuriyet ve Kadın” temalı gece Devlet sanatçısı Özlem Abacı ve Rumeli TV ortak yapımı olan muhteşem Cumhuriyet Belgeseli ile başladı.

 Ardından İBB Oda Okestrası Quarlet’in dört kadın Sanatçının nefesinden keyifli muhteşem bir dinleti gerçekleşti.   

Kadının gücünü, metanetini, sevgisini ve başarısını temsil eden Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı kostümler, ünlü organizatör ve iletişim uzmanı Banu Noyan koreografisiyle podyumda nefes kesen muhteşem bir defile ile sergilendi.

Kadın ve Cumhuriyet’in birbirinden ayrılmaz iki temel bağ olduğunu bir kez daha hissedilecek bu muhteşem keyifli gecede Rumelili Yöneticiler ve İş Adamları (RUYİAD) ve Rumeli Eğitim Vakfı (REV) Önceki Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Ganiç, Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Erdin,

RUYİAD ve Rumeli Eğitim Vakfı (REV) Gençlik Kolu Başkanı Hukuk Öğrencisi Ece Doğan günün önemine değinen kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

RUYİAD ve Rumeli Eğitim Vakfı (REV) Yönetim Kurulu Başkanı Ayla Erdin yapmış olduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Saygıdeğer Başkanlarım, Konsoloslarım, Rumeli camiamızın Dernek, Vakıf, Federasyon ve Konfederasyon Başkanları, Yöneticileri ile kıymetli üyeleri 24 Ekim Cumhuriyet ve Kadın temalı bu günkü etkinliğimize hoş geldiniz onur verdiniz hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum dedi.

Önceki Dönem RUYİAD VE REV Başkanı ve CHP Bakırköy ve İBB Meclis üyesi Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç de yapmış olduğu kısa selamlama konuşmasında şu ifadelerde bulundu;

Bu güzel etkinliğe katılımınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum hoş geldiniz sefalar getirdiniz Cumhuriyetimiz işte bu birlikteliklerle yıkılmaz ve sarsılmaz bir şekilde güçlü. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum dedi.

RUYİAD VE Rumeli Eğitim Vakfı (REV) Gençlik Kolu Başkanı Ece Doğan yapmış olduğu konuşmasında;

Atam buradan dönülmeyecektir. Bizler bütün hızımızı senden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez inanç ateşinden alıyoruz. Kurduğun Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatacağımıza buradan bir kez daha söz veriyoruz dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ‘’Kadın ve Cumhuriyet’’ temalı etkinliğe katkılarından dolayı Ferzan Özer RUYİAD ve REV Başkan Yardımcısı ve 2014 CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı, Cavit Ganiç Önceki dönem RUYİAD ve REV Yönetim Kurulu Başkanı, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı, Nihal Bolkol İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım bölümü Başkanı, Remzi Albayrak İBB İtfaiye Daire Başkanı, Şemside Yener CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Semra Demirer Unsped Spor ve Kültür Kulübü Genel Koordinatörü, Sümeyye Selamet Alter Akedemi Yönetim Kurulu Başkanı, Zafer Öztürk Özel Okullar Derneği Başkanı, Tolga Kayasu Kooperatif İstanbul Reklam Ajansı, Yusuf Yetişkin TAYGİAD Başkanı, Hilmi Nakipoğlu NEKSAV Başkanı, Hidayet Kadıoğlu Elvan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, Ahmet Balkan Balkan Motor Yönetim Kurulu Başkanı, Bülent Alacalar Nesil Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Nihan Taşcı ve Şahin Altun’a plaket verildi.

‘’Cumhuriyet ve Kadın’’ gecesi etkinliği Devlet sanatçısı Özlem Abacı, Sunucu Çiğdem Tunç, ve RUYİAD VE REV Gençlik Kolu Başkanı Ece Doğan’ın salonla birlikte söyledikleri Memleketim Şarkısıyla son buldu.

”DEFİLE”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir