Özgürlük Yürüyüşü, 25. gününde devam ediyor

Example HTML page

TİP Genel Başkanı Baş, “Can Atalay’a özgürlük” için yürümeye devam ediyor.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş’ın, partisinin Hatay Milletvekili Can Atalay ve Gezi tutsaklarının hukuksuz şekilde tahliye edilmemesine karşı Hatay’dan başlattığı ve Ankara’da sona ermesi planlanan Özgürlük Yürüyüşü, 25. gününde devam ediyor.

Erkan Baş, Özgürlük Yürüyüşü’nün dün tamamlanan 24. gününde Şereflikoçhisar Yeşiltepe’den Gölbaşı’na doğru yürümüştü. “Çorlu tren katliamında hayatını kaybeden 25 can için” yürüyen Erkan Baş’a, sabah saatlerinde CHP PM Üyesi ve PEN Ankara Temsilcisi Yaşar Seyman ile CHP Eski Milletvekili Necati Yılmaz eşlik etmişti. TİP Sözcüsü Sera Kadıgil ve TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık da ilerleyen saatlerde yürüyüşte yer almıştı.

TİP Genel Başkanı Baş, yürüyüşün 25. gününe Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı Emirler Köyü’nden başladı. Baş’a, bugünkü yürüyüşünde TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, Emek ve Özgürlük İttifakı bileşenleri, Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan, Halkların Emek ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Hakkari Milletvekili Vezir Coşkun Parlak, Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF) Sözcüsü Barış Kayaoğlu, Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) Merkez Komite Üyesi Hasan Durkal, Emekçi Hareket Partisi (EHP) Merkez Komite Üyesi Sanem Deniz Kural, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik ve beraberindeki heyetler eşlik ediyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir