Murat Tüzün;“Hayalinizdeki eve bizimle ulaşın”

Example HTML page

 

Sektöründe kalıcı bir marka olma yolunda ilerlerle yen projeleri ile müşterilerinin konforlu, modern, estetik, güvenilir aynı zamanda teknolojiyle uyum içinde yaşam alanlarınıza katmak için özen gösteren MODA YAPI İNŞAAT Murat Tüzün,Hikmet Öztürk ve Erdoğan Aydoğan birlikteliği ile Çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Murat Tüzün;“Hayalinizdeki eve bizimle ulaşın” (2)

Kendilerine görev olarak edindikleri ve sektöründe kalıcı bir marka olma yolunda ilerlerle yen Moda Yapı  projelerinde müşterilerinin rahat ve konforlu geleceğe adım atmalarında öncülük yapmak istiyor.

Vizyon estetik ve modern açıdan en iyi çözümlenmelerle farklı yapı ve projeler oluşturarak kaliteden ve güvenden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkmak, çalışanlarını tatmin ve memnuniyetini sağlayarak sektöründe öncülük etmektedir.

Murat Tüzün;“Hayalinizdeki eve bizimle ulaşın” (3) Murat Tüzün;“Hayalinizdeki eve bizimle ulaşın” (4)

Bizde bu yaşam alanlarının mimarı MODA YAPI İNŞAAT Genel Müdürü Murat Tüzün ile bir araya gelerek yaptıkları projeler ve çalışmaları hakkında bilgi aldık.

 

Moda Yapı Genel Müdürü Murat Tüzün:Amacımız İş Ortaklarımızın Memnuniyeti , Sloganımız ; “Hayalinizdeki eve bizimle ulaşın”

-Haber Etkin ; Neden Moda Yapı Tercih sebebi olsun?

Murat Tüzün; Her biri kendi aralarında profesyonel deneyim sahibi, kurucu ortakları tarafından 2015 yılında İSTANBUL Eyüp ilçesinde kurulmuştur. Kuruluş amacı olarak projeleri taahhüt etttiği zaman içerisinde seçkin konut üretmek ve kendisine misyon olarak “insanların içinde kendini mutlu ve huzurlu aynı zamanda güvende hissedecekleri mekanlar inşaa etmeyi” hedeflemiş bir inşaat firmasıdır.

Murat Tüzün;“Hayalinizdeki eve bizimle ulaşın” (1)

–  Bir projeye hayat verirken nelere dikkat ediyorsunuz? Özellikle vazgeçemediğiniz bir detay var mı?
– Mimari projeyi ortaya çıkarırken, bir mühendis gibi analitik, bir heykeltraş ya da ressam gibi sınırsız ve özgür düşünmelisiniz. Yani hem son derece özgür, hem de son derece bağımlı olmalısınız. Mimari tasarım süreci çok fazla girdisi olan bir süreç. Herhangi bir yapının mimarlık ürünü sayılabilmesi için bu özelliklerin tamamını bulundurması gerekir. Bu özellikler yapının işlevi ve hedeflenen faydaya göre farklı önemde olabilir. Örneğin bir fabrika yapısında asıl önemli olan, işlev, fayda ve ekonomi iken, duygu daha az önemlidir. Bir anıt mezarda ise önemli olan duygu ve mesajdır, diğerleri daha sonra gelir. Elimden geldiğince bu dengeyi sağlamaya çalışıyorum.

– Siz İnşaat yaparken öncelikle nelere dikkat ediyorsunuz?

– Öncelikle yerin konumu bizim için çok önemlidir. Aynı zamanda zemin olarak da bahsetmek gerekirse, yaptığımız inşaatın zemini hiç tartışmaksızın çok sağlam olmalıdır. Zemin genellikle kaya ve kistten oluşmakta, inşaatın konumu da önemlidir.

moda yapı

– Aileler konut alırken nelere dikkat etmelidir?


– İlk önce o yerin zeminine, konumuna, görüntüsüne ve manzarasına çok dikkat etmelidirler. Genellikle bayanlar, gününü evde geçirmekte olduğundan, günlük yaşamlarında sıkılmayacakları, yani manzarası, denizi görmesi, ferahlığı iyi olan daire alırlarsa memnun olurlar. Temelden daire alan müşterilerimize dairelerinin iç donanımlarını genellikle kendi fikirlerine bıraktığımız için; kendi istedikleri renkleri, istedikleri şekli beğenme konularında yardımcı olduğumuz için daireyi kendileri yaptırmış gibi oluyorlar.

 

–  Bir müteahhit olarak, daire almak isteyenler tarafından size ne gibi sorular soruluyor? Soruyu şu şekilde de sorabilirim. Daire almak isteyenlerin müteahhide neler sormasını tavsiye edersiniz?  


– Ev alacak kişi önce zemin sağlamlığını, binanın dış cephesinde yalıtım olup olmadığını, enerjiyle ilgili tesisatın sağlamlığını, görüntülü telefon sistemini, alarmları, kameralı güvenlik sistemini sormalıdır diye düşünüyorum. Bunlar bir bina için önemlidir. Ama ilk başta da söylediğim gibi ısı yalıtımı önde gelen özelliklerden bir tanesidir. Son Marmara Depremi’nden sonra belediyeler tarafından yapı denetimine de büyük önem veriliyor. Belediyenin yapı denetiminden habersiz en ufak bir çivi bile çakamıyoruz. Denetimin sıkılığı bazen ufak tefek sıkıntılar yaratsa bile insanlarımızın can güvenliği ile ilgili olduğu için denetimden çok memnunuz. Bütün bu denetimler Marmara Bölgesi’nde yaşanan iki depremden sonra gelişti ve inşaatların ve sektörün daha sağlam bir hale gelmesine vesile oldu. Biz müteahhitler olarak bu gelişmeden ve inşaatlarımızın sağlam olarak denetlenmesinden son derece memnunuz. Bu bize aynı zamanda müşteri güvenilirliğini de sağlamaktadır.

 

– Şirketinizin sloganı olan; “Hayalinizdeki eve bizimle ulaşın” sloganındaki anlamı biraz açabilir misiniz?


– Hayalinizdeki ev derken, bizim insanlarımız hep; bir ev sahibi olmayı hayal eder. Özellikle bayanlar, işte mutfağı şöyle olsun, işte banyo böyle olsun, dolabın rengi kırmızı olsun, mavi olsun, gibi bu seçenekleri hep hayal ederler. Bizim projelerimize temelde girdikleri ve evlerinin iç donanımları ve boyaları kendi isteklerine göre yapıldığı zaman o yüzden hayallerindeki evlere bizimle ulaşabiliyorlar. Burada da ne oluyor, kendin yap, kendin pişir oluyor.

 

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir