Millet ittifakı Eyüpsultan’da Her Şey Çok Güzel Olacak

Example HTML page

Millet ittifakının CHP’li İBB Adayı Ekrem İmamoğlu 31 Mart yerel seçimlerden zaferle çıkmasının ardından hukuk kuralları rafa kaldırılarak 6 Mayıs da mazbatasını geri alan YSK seçimlerin 23 Haziran da tekrarlanması yönündeki kararı toplumda Ekrem İmamoğlu lehine geniş yankı bulmuş durumda.

23 Haziran seçimleri çalışmasına Millet ittifakının bileşenleri CHP ve İYİ PARTİ Eyüpsultan Meydanın da kurmuş oldukları seçim çadırın da çalışmalarını son hızla sürdürüyor.

CHP İstanbul İkinci Bölge Milletvekili Gökan Zeybek’de Eyüpsultan Meydanına gelerek Millet ittifakı bileşenleri ile birlikte çalışmalarda bulundu vatandaşlardan Ekrem İmamoğlu’na oy istedi.

Çalışmalara İyi Parti İlçe Başkanı Yaşar Er CHP Eski İlçe Başkanı Memet Sevim,CHP 2009 Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Ali Galip Mamal,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Gurup Başkan Vekili Zülfü çakar,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup sözcüsü Mustafa Tüysüz ve çok sayıda İyi Parti ve CHP’liler de katıldı.

Yapılan çalışmaların ardından gecenin geç saati 12.30 alandan ayrılan Gökan Zeybek Her Şey Çok Güzel olacak diyerek alandan ayrıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir