Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vahap Seçer’den hodri meydan

Example HTML page

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararını ‘millet iradesine darbe’ olarak yorumladı. CHP’li başkanların çalıştığını belirten Seçer, “Onun için bizden hoşlanmıyorlar. Hodri meydan. Halkın karşısına çıkacağız, el mi yaman bey mi yaman göreceğiz” dedi.

Tarsus’un Şehit İshak Mahallesi’ndeki Begonvil Çocuk Gelişim Merkezinin açılışında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen siyasi yasak ve hapis cezası kararının kendilerini yıldıramayacağını ve yollarından alıkoyamayacağını söyledi.

image small

“ULUSAL KURTULUŞ MÜCADELESİNİ VERMİŞ BİR İRADENİN KURDUĞU PARTİYİZ”

Seçer, “Halk bizleri seçmiş. En büyük irade halkın kendisidir. Onun üzerinde bir irade tanımıyoruz. Mahkeme kadıya mülk değil. Bu memleket halkın takdiri ile işbaşına gelmiş yöneticiler tarafından yönetilir. Ancak halkın gücü onu oradan almaya yeter. Devletin makamlarını bir sopa gibi kullanarak kimse bizi terbiye edemez. Biz ulusal kurtuluş mücadelesinden çıkmış, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve bütün kurumlarını kurmuş, Türkiye’ye çok partili hayatı ve demokrasiyi getirmiş bir iradenin kurduğu bir siyasi partinin belediye başkanlarıyız” diye konuştu.

image small

“DİMDİK AYAKTAYIZ”

CHP’li belediye başkanlarının halka hizmet götürme açısından büyük bir özveri ile mücadele ettiğini de savunan Seçer “Onun için böyle bizimle mücadele etmek kolay değil. Dimdik ayaktayız. Daha az uyuyacağız, daha sakin olacağız, daha çok çalışacağız. Vatandaşlarımız bizi seviyor. Vatandaşlarımız bize saygı duyuyor. Neden? Çünkü bu başkanlar çalışıyor. Çalmıyor, çalışıyor. Koşturuyor, hizmet yapıyor. Kimseye tepeden bakmıyor. Halkın içinde geziyor. Onun için bizden hoşlanmıyorlar. Hodri meydan. Halkın karşısına çıkacağız, el mi yaman bey mi yaman göreceğiz” ifadelerinde bulundu.

Yapılan konuşmalardan sonra Başkan Vahap Seçer, kucağına aldığı bir çocuk ve CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile birlikte eğitim merkezinin açılışını yaptı. Merkezde eğitim gören çocuklarla da yakından ilgilendi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir