KUJNA RESTOURANT KEMERBURGAZ’DA AÇILDI

Example HTML page

Kujna Restourant Görkemli Bir Törenle ve yapılan dualar eşliğinde Kemarburgaz’da Açıldı

Açılış Kurdelesini Yasemin Kocacık, CHP Eyüpsultan İlçesi 2019 Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu ve Yasemin Kocacık’ın Annesi ile birlikte kestiler.

Yasemin Kocacık tarafından Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Çağlayan sokak bulunan Anneannesine ait tarihi binayı restore ederek kurduğu eşsiz lezzetlerin mutfakta bulunacağı tarihsel tatları, tarihin izleri arasın da müşterilerine sunacağı ”KUJNA RESTOURANT” Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi Çağlayan sokakta No: 4 adresinde açtı.

Açılışa Yasemin Kocacık’ın arkadaş çevresi ve sevenlerinin yanın sıra CHP 2019 Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu, CHP Eski Parti Meclis Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran ve çok sayıda vatandaş katıldı. Davetli olan Dilek İmamoğlu işlerinin yoğunluğu sebebi ile katılamadığından dolayı çiçek gönderdi.

Yasemin Kocacık açılışta yapmış olduğu kısa konuşmasın da ”RESTOURANT” düşüncesinin ortaya çıkışına ilişkin süreci şu ifadelerle özetledi;

Bildiğiniz gibi hepimiz geniş, çok büyük ailelerde büyüdük. Onun için de yaşlanan her şeye çok büyük saygı duyuyoruz. Aynı zamanda sevgide duyuyoruz.

Olan varlıklarımızı korumak yaşlıya hürmet etmek bizim mizacımız da var. Ben öyle doğdum büyüdüm Anneler, Babalar, Nineler ve dedeler hep birlikte onların içinde büyüdüm onların bana kattığı çok şey var. Onların kültürlerini hepimizin alması gerekiyor.

Böyle kültür eserlerini de herkesin yaşatması gerekiyor.

Herkese tüm dostlarıma ve sevenlerime buraya kadar gelerek bu önemli günümüze değer kattıkları için binlerce teşekkürler ediyorum.

İyi ki varsınız iyi ki benim dostlarımsınız ifadelerin de bulundu.

VİDEO İZLE

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir