Kılıçdaroğlu ikinci tur için harekete geçti: ‘Ayağa kalk!’

Example HTML page

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yurttaşları sandığa davet eden ve “Çakma bir dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız!” diyen Kılıçdaroğlu, “Kadınlara eşya gibi bakıp, onları eşya gibi sahiplendireceğini söyleyenlere, kadınları domuz bağıyla katledenlere, küçücük çocuklara, evlatlara göz koyanlara vatanımızı bırakmayacağız” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından yeni bir açıklama daha yaptı.

ÇAKMA DÜNYA LİDERİNE…”

Twitter’dan bir video paylaşan ve yurttaşları sandıklara sahip çıkmaya davet eden Kılıçdaroğlu, “Daha düne kadar BOP’un eşbaşkanı olan, şimdilerde ise kapısında elpençe divan durduğu Rusya’nın güdümüne giren çakma dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız” dedi.

KADINLARI DOMUZ BAĞIYLA KATLEDENLERE…”

CHP lideri, “Kadınlara eşya gibi bakıp, onları eşya gibi sahiplendireceğini söyleyenlere, kadınları domuz bağıyla katledenlere, küçücük çocuklara, evlatlara göz koyanlara vatanımızı bırakmayacağız” diye konuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir