Katılımcı demokrasinin hayat bulduğu kahvaltı buluşmasında Hüseyin Derin, Ali Öztürk ile güç birliği yaptı

Example HTML page

20 Ağustos 2023 Pazar günü Çağdaş Erzurumlular Federasyonu (ÇEDEF) Konferans salonunda yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan olağan kongresine saatler kala büyük sürpriz yaşandı. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Adayı Hüseyin Derin’in bu sabah Grand Haliç Restoran da düzenlediği Kahvaltı etkinliğine katılan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Adayı Ali Öztürk yarıştan çekilerek Hüseyin Derin ile güç birliği yaptığını açıkladı.

Başkan Adayı Derin’in Kahvaltı Buluşmasına CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Zülfü Çakar, CHP İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Polat,

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Saymanı Binali Özgül, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Veli Güngör‘de katılarak destek verdi.

Bu gelişme ile kafa kafaya giden yarışta Katılımcı demokrasi için yola çıkan Hüseyin Derin avantajlı duruma geçmiş görünüyor.

HDERİN: KATILIMCI DEMOKRASİ HAYAT BULMAYA DEVAN EDİYOR.

Yeni Bir Başlangıç, Eyüpsultan’da katılımcı demokrasi hayat bulsun diye yola çıkıyoruz diyen Hüseyin DERİN, hedefine hergün biraz daha yaklaşıyor.

Haliç Restorant’da (Yunus Gösteri Merkezi) bugün delegelerin katılımıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğin de, ilginin gün geçtikçe Hüseyin DERIN’e yöneldiği gözlerden kaçmadı.
Delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen kahvaltı etkinliğin de Hüseyin DERİN, ” geneleksel olarak yıllardır devam eden, başarısız sonuçların sebebi olan siyaset anlayışına son vermek artık kaçılmaz hal almıştır.

Değerli delegeler, uzlaşı kültürü, Katılımcı demokrasi biz demokratları yol haritası ve karanlıktan aydınlığa çıkış anahtarımızdır. Hepimize tarihi sorumluluklar düşmekte. Ötekileştirerek, kutuplaştırarak olmadığını bildigimizden biz gelecek döneme SİZ dönemi dedik” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: BİRLEŞEREK KAZANACAĞIZ

Kahvaltı etkinliğine damga vuran durumsa, İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Ali ÖZTÜRK’ün konuşmasında yaşandı.
Ali ÖZTÜRK, yaptığı konuşmada Hüseyin DERİN,e desteğini açıkladı.
Ali ÖZTÜRK, ” artık ayrı gayrıya zamanımız yok, yanlış giden durumun hepimiz farkındayız. Bugün Birleşerek kazanmak, partimizi iktidara taşımak hepimizin sorumluluğudur. Gençliğin, kadınların dinamiği ve Hüseyin DERIN’in deneyimiyle yarın zafer bizim olacak” şeklinde konuştu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir