KARAMANDA YAŞAYAN GENÇ GİRİŞİMCİLER MELİKŞAH ve UMUTCAN ‘’İNSTAGRAM’IN AÇIĞINI BULDU’’

Example HTML page

Karaman’da yaşayan sosyal medya fenomenleri popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu instagram ‘ın bir açığını buldu.

Gazetemiz Haber Etkin’e konuşan Melikşah ve Umutcan şu ifadelerde bulundular;

Çoğu ünlü ve şahsi kişilerin haksız yere kapatılan instagram  hesapları ve çalınan hesaplarını para tuzağına düşüren, dolandırıcılardan tekrar kurtarıp teslim ettiklerini söyleyen genç girişimci Melikşah ve Umutcan birçok kişinin sebepsiz yere instagram hesabını kötü niyetli kişiler tarafından çalındığını ve mağdurlar olduğunu söylediler.

instagram açığını bulan genç girişimci sosyal medya fenomenleri ” Melikşah HORZUM ve Umutcan KARAAĞA” bu açığı instagram ekibine belirttiklerini ayrıca bir çok sosyal medya platformdaki hesapların nasıl güvene alacağına dair herkesi bilgilendiren genç girişimciler ” Melikşah HORZUM ve Umutcan KARAAĞA” takipçisinin önemi olmadan her hesabı 15 dakika içersin de kapatılabiliyordu bu açık.

Bu zafiyeti instagram’a bildirmekten mutluluk duyduk.  Kötü niyetli insanların eline geçmeden bu instagram açığını “İnstagram yöneticilerine bildirdik ve birçok hesabın çalınmasının ve kapanmasının önüne geçtik dediler.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir