Kağıthane'de silahlı saldırı

Merkez Mahallesi Ayazma Caddesi’ndeki Kağıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde, Ömer Acır (35) idaresindeki 34 GY 8270 plakalı otomobile seyir halindeyken kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı.

Silahlı saldırıda bulunulan 34 GY 8270 plakalı otomobil, Kağıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde park halindeki 34 BA 4923 plakalı bir otomobile çarparak durabildi. Saldırganlar ise olay yerinden bir araçla uzaklaştı. Otomobilde silahlı saldırıya uğrayan Ömer Acır ve yanındaki arkadaşı Efe Mustafa Türkmen (32) yaralandı. Türkmen ile Acır, belediye çalışanlarınca bir araçla aynı caddede bulunan Yeni Huzur Hastanesi’ne kaldırıldı. Ömer Acır, müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Türkmen ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Karnından hafif yaralanan Efe Mustafa Türkmen’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Caddeyi iki taraflı trafiğe kapatan polis, olay yerinin çevresine emniyet şeridi çekerek yolda ve otomobillerde inceleme yaptı. Acır’ın kullandığı otomobilde 2 tabanca bulunduğu öğrenildi. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kaçtıkları otomobilin plakasını belirlemek için çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Polis ekipleri, hayatını kaybeden Ömer Acır’ın kimliğinin sahte olma ihtimali üzerinde de duruyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir