Kaftancıoğlu’ndan Bayrakçı açıklaması; ”Kürekle ağzının ortasına vurmuştum”

Katıldığı canlı yayında kendi kendini çoşturarak bağıra çağıra ithamlarda bulunan Hakan Bayrakçı’ya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan yanıt geldi. Kaftancıoğlu, “İş koparabilmek için ahlaksız bir süreç tarif etmişti, kürekle ağzının ortasına vurmuştum” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı’nın kendi kendine hiddetlenip bağıra çağıra yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Kaftancıoğlu, Bayrakçı’nın kendisine birlikte çalışmak istediğini ilettiğini, reddedilince de Genel Merkez üzerinden ‘ahlaksız’ bir yöntemle iş koparmaya çalıştığını söyledi. Kaftancıoğlu, “Kürekle ağzının ortasına vurmuştum” dedi.

Kaftancıoğlu, kendisine canlı yayında sert ifadeler kullanan Hakan Bayrakçı hakkında attığı bir tweet ile, Bayrakçı’nın geçmişte kendisiyle çalışmak istediğini belirtti.

Kaftancıoğlu’nun açıklamaları şöyle:

Bir pazar eğlencesi…

Gençler; resimdeki ‘insan’ (sakın ola ki hayvanlara hakaret edilmesin) randevu alarak hiç ‘beğenmediği’ kişiye övgüler düzerek -aynı ben’e- profesyonel çalışmak istemiş, güvendiğim bir başkasıyla çalıştığımı ifade edince de, tanımadığından olsa gerek Genel Merkez’den iş koparabilmek için ahlaksız bir süreç tarif edip bari buna yardımcı olun diyebilecek kadar ‘insan’ biri.

Kürekle ağzının ortasına vurmuştum tahmin edebileceğiniz üzere.

Gençler insan görünmeye değil insan kalmaya çalışan biri olarak pazar tavsiyem siz siz olun böyle ‘insanlardan’ olmayın ki insan kalabilesiniz.

Son olarak itiraf edeyim sevimli bir ‘insan.’

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir