İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: ”Trabzon’da rezalette son perde açtılar”

Example HTML page

Trabzon’da çocuğun siyasete alet edildiği gündeme oturan görüntülere tepki gösteren İYİ Parti Teşkilat Başkanı “20 yıldır Trabzon’a söz verdikleri demiryolunu, lojistik merkezi, yatırım adasını, 2. pisti ve bakan olarak projesini hazırlattığım güney çevre yolunu yapıp açamayanlar, masum bir çocuğu siyasetlerine alet edip; rezaletin son perdesini açtılar” dedi.

İYİ PARTİ Teşkilat Başkanı Koray Aydın da Trabzon’da gündeme oturan ve siyaset tarihine geçen görüntülerle ilgili açıklamada bulundu.

Küçük çocuğun siyasete alet edildiği görüntülere tepki gösteren Aydın, “Rezalette son perde” dedi.

Trabzon’da bir türlü gerçekleşmeyen projelere de dikkat çeken Aydın, “20 yıldır Trabzon’a söz verdikleri demiryolunu, lojistik merkezi, yatırım adasını, 2. pisti ve bakan olarak projesini hazırlattığım güney çevre yolunu yapıp açamayanlar, masum bir çocuğu siyasetlerine alet edip; rezaletin son perdesini açtılar. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

Trabzon’da yaşanan açılış daki olayın detay bölümünü paylaşan Karay aydın şu ifadelere yer verdi;

REZALETTE UTANÇ VEREN DETAY!

Hediyesini alıp halkı selamlayan çocuk önce mikrofonu kapmaya çalışmıyor, Erdoğan için oy isteyip “Bay Kemal” diye laf edince, mikrofon çocuğa Sn.Erdoğan tarafından “mikrofonu al” denilerek “bile isteye” veriliyor. Bu #utanç size yeter!

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir