İYİ Parti önceki dönem İlçe Başkanı Hatice Gürbulak ve Meclis üyesi Adayı Güniz İlayda Keskin’den İmamoğlu ve Özmen’e büyük destek

Example HTML page

Önceki dönem İYİ Parti İlçe Başkanı Hatice Gürbulak ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adayı Güniz İlayda Keskin yapmış oldukları basın açıklamasında İBB Başkanı ve CHP İBB Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na, Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’e destek vereceklerini belirtiler.

Yapılan Basın açıklamasına İsmail Çorbacı ve Sevgül Tursan, iyi partiden istifa eden çok sayıda yönetici ve üyelerde eşlik etti.

Gürbulak yapmış olduğu açıklamasında Şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli basın mensupları çok değerli Eyüpsultanlılar  ve dava arkadaşlarım !

Kadim semtimiz Eyüpsultan’dan hepinize “Hayırlı Ramazanlar” dilerim. Kıymetli vaktinizi ayırıp geldiğiniz için de çok teşekkür ediyorum.

Bir Cumhuriyet kadını olarak siyasetin içerisinde  bulunma sebebim ; Aslında hepimizin ortak kaygıları, gelir dağılımındaki adaletsizlik ,eğitimde fırsat eşitsizliği, sosyal devlet olma gerekliliklerinin hiçbirinin yerine getirilmemesi, kutuplaştırılmış ayrıştırılmış bir toplum, devlete ve adalet sistemine karşı yitirilmiş güven, hukukun işleyişinin bile kişisel ikbal ve menfaat gözeten bir hal alması, ne emeklinin ne çalışanın mutlu olduğu, işsizliğin ve gençlerimizin gelecek kaygılarının çığ gibi büyüdüğü bir yaşam, halkını muhtaç hale getirip hak ettiğini sadaka gibi dağıtan bir zihniyet,   tükenmiş umutlar ve hak etmediğimiz geri dönüşler…

İşte siyaset benim için bizlere dayatılan bu düzeni değiştirmek uğruna bir araç oldu. Bu vatanın bir evladı bir anne bir iş insanı olarak bu düşüncelerle ve yanlışlara çözüm bulmak amacıyla kurulmasına destek olduğum İYİ Parti’de siyasi yaşamıma başladım. 2017 den bu bugüne kadar süre gelen yıllar içerisinde il ve ilçe yöneticisi olarak görev yaptım. Son olağan kongrede de değerli delegelerin oyları ile seçilerek Eyüpsultan İlçe Başkanı oldum. Tüm görevlerimi halkla iç içe toplum menfaatlerini gözeten bir şiar içerisinde yapmaya gayret gösterdimzİş hayatımda ve siyasi yaşamımda samimiyet ve dürüstlük her zaman önceliğim oldu.

Büyük mücadele ve 6 yıllık bir emeğin sonunda İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı görevimden; gelinen son nokta da parti menfaatlerinin, üzülerek söylüyorum ülke menfaatlerinin önüne geçmesi parti içerisindeki liyakatsiz usulsüz atamalar ve son olarak da Sayın Akşener’in her ne olursa olsun mevcut iktidara karşı dayanışma içerisinde “Seçilecek Aday” mantığında hareket ederken bir yön değiştirerek mevcut iktidara göz göre göre hizmet eden bir anlayış içerisine girmesi sonucunda partimden istifa ettim. Bunu da siz değerli basın mensuplarına basın açıklamasıyla duyurdum.

Şu an herhangi bir siyasi parti kimliği taşımıyorum.

Fakat İstanbul’un menfaati Eyüpsulta’nın liyakatli yönetilmesi için 31 Mart’ta yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Sayın Ekrem İmamoğlu’na Eyüpsultan Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok kıymetli iş insanı sayın Dr. Mithat Bülent Özmen’e desteğimi sizlerin huzurunda açıklamak istiyorum.

Bazı vesileler vardır insan hayatında karşınıza çok güzel dostlar çıkartır. Sayın Dr. Mithat Bülent Özmen bey Eyüpsultan için büyük bir şans. Ülkesini seven liyakat sahibi çalışkan ve tanımaktan mutlu olacağınız her daim bir dost gibi kapısını çalacağınız içimizden biri olduğunu tüm samimiyetimle belirtmek isterim. Tanıdıkça ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı tüm Eyüpsultan görecek.  Semt- Mukaddes olan Eyüp Sultanımızın ruhuna en iyi hitap eden, kutsallarımıza saygılı-çalışkan ve icraatçı yapısıyla Dr. Mithat Bülent Özmen fark yaratacak.

Eyüpsultan değişimi hak ediyor. Hepinize tekrar teşekkür ederim dedi.

”GÜNİZ İLAYDA KESKİN, RANTİÇİN DEGİL HALK İÇİN İTTİFAK YAPIYORUZ”

İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Adayı Güniz İlayda Keskin de yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Eyüpsultanlılar, kıymetli dava arkadaşlarım;

Bu zamana kadar yapılan adaletsizliğe karşı rant için değil halk için ittifak yapıyoruz. Davamız Eyüpsultan için adil yönetim daha iyi hizmet diyoruz.

Tüm Eyüpsultanlı hemşehrilerimize sesleniyoruz.

Şimdi Eyüpsultan’a sahip çıkma zamanı.

İşte bu nedenle İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeliği adaylığımdan istifa ediyorum.

İBB Başkanı ve İstanbul İttifakının İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Başkanımıza ve Eyüpsultan İttifakının Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’e destek vereceğimizi beyan ederek ‘Tam Yol İleri’ diyoruz dedi.  

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir