İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, Ağahan Akay’la birlikte ilçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Example HTML page

İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, Ağahan Akay’la birlikte İYİ Parti Eyüpsultan ilçe Başkanlığın da ikinci dönem ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı…

İYİ Eyüpsultan ilçe Başkanlığı’nda 19-20 Kasım tarihlerinde yapılacak olan olağan kongre öncesi heyecan sürüyor.

Geçtiğimiz hafta düzenledikleri toplantıda İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına adaylıklarını açıklayan İsmail Çorbacı, Osman Ersin Kozanhan ve Hatice Gürbulak‘ın ardından İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, basın mensuplarının karşısına Ağahan Akay’la çıkarak yeniden adaylığını açıkladı. 

HABER ETKİN / HABER MERKEZİ: EYÜPSULTAN / İSTANBUL

Bir süre önce sosyal medya hesabından yeniden İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına aday olma kararı aldığını açıklayan İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, 19-20 Kasım tarihinde yapılacak olan Olağan Kongreye sayılı günler kala, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayacağı beklenen Ağahan Akay birlikte basın mensuplarının karşısına çıkarak Ağahan Akay kardeşimle beraber yürüyeceği, ‘’İyilerin iktidarı için birlikte kazanacağız ifadesinde bulundu.

Sıvacı konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;

Ben şahsen delege arkadaşlarımdan istediğim kim hak ediyor ise ve kim daha iyi yöneterek İYİ Parti’mizi iktidara taşıyacağına inanıyorsanız o arkadaşımızı seçiniz. Ben ilçe Başkanı olarak sizlerin sağduyusuna inanıyorum ve Ağahan Akay kardeşimle birlikte kazanacağımıza da inanıyorum.

Ülkemizin içinden geçtiği şu zor günlerde iyilerin iktidarı için tüm arkadaşlarımızı birlik ve beraberliğe davet ediyorum dedi.

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı ile bir araya gelen Ağahan Akay ise yapmış olduğu kısa konuşmada memleketimizin içinden geçtiği şu zor günlerde daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu önemli süreçte iktidar mücadelesinde bir olmanın önemli olduğunu düşündüm ve eforumuzu, mücadelemizi partimiz İYİ Parti iktidarı için sarf etmemiz gerektiğine kanat getirerek arkadaşlarımızla, Sevgili İlçe Başkanımız Mehmet Hulusi Sıvacı ile birlikte yürümeye karar verdik. Hep birlikte kazanacağız ifadesinde bulundu.

Toplu resim çekinmesinin ardından açıklama son buldu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir