İYİ Parti Eyüpsultan’da son günlerde üst üste gelen ”akaryakıt zamlarını” protesto etti

Example HTML page

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak ve arkadaşları son günlerde üst üste gelen akaryakıt ve buna bağlı ürünlere gelen zamları Eyüpsultan meydanında ‘’ZAMZAM CAR’’ yakıtsız aracın lansman gerçekleştirerek protesto etti.

Burada bir açıklama gerçekleştiren Başkan Hatice Gürbulak; içinde bulunduğumuz ekonomik kriz nedeniyle ardı arkası kesilmeyen zamlar belimizi böylesine bükmüşken, birde arakryakıta gelen astromik zamlar sonucunda yılda 4 kez vergisini ödediğimiz fakat deposunu artık dolduramadığımız vergisiz, yakıtsız doğa dostu, yüzde yüz yerli ve milli ‘’Zamzam Car’’ tanıtımına hoş geldiniz.

Milletimizin temel ihtiyaçlarına bile göz dikildiği bu düzende böle bir gereksinime ihtiyaç duyduk mevcut iktidara şu an teşekkürlerimizi bildiriyoruz.

Asla milletimizin sesi olmaktan vaz geçmeyeceğiz.

Her zaman milletimizin yanında olacağız. Ve hiçbir zaman durmayacağız. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Açıklama sonrası ‘’ZAMZAM CAR’la ‘’ Eyüpsultan trafiğinde tur atan İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak ve arkadaşlarına sürücülerden ve vatandaşlardan yoğun destek geldi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir