İYİ Parti Eyüpsultan Olağan Kongresine Saatler kala ‘’son dakika sürprizi’’

Example HTML page

İYİ Parti Eyüpsultan Olağan Kongresine Saatler kala ‘’son dakika sürprizi’’

İYİ Parti Eyüpsultan İlçesi Olağan Kongresine saatler kala son dakika sürprizi yaşandı.

İYİ Parti Olağan Kongre öncesi 5. Olan İlçe Başkanı aday sayısı İsmail Çorbacı ve Orhan Can’ın Hatice Gürbulak lehine çekilmesiyle 3. aday’a düştü.

Geçtiğimiz Pazar günü düzenlediği kahvaltılı toplantıda adaylığının, muhtemel adaylar arasında görünen Ali Aydın ile birlikte yapan İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkan adayı Hatice Gürbulak, 20 Kasım 2022 saat 10.00 da Silahtarağa Mahallesinde bulunan Eyüpsultan Belediyesi Kültür ve Nikah Salonu Merkezinde yapılacak olan olağan kongreye saatler kala, geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan İsmail Çorbacı ve Orhan Can’la bir araya gelerek birlikte yürümeye karar verdiler.

Son gelişmelerle birlikte Hatice Gürbulak, Osman Ersin Kozanhan ve mevcut İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı İYİ Parti Eyüpsultan İlçesi Olağan kongresinde yarışacak.

Gazetemiz Haber Etkin’e açıklamada bulunan İYİ Parti Eyüpsultan İlçesinin akillerinden Ahmet İnce Eyüpsultan’da İYİ’lerin iktidarını birlik, beraberlik ve dayanışma içinde ‘Hatice Gürbulak’ Başkan ile birlikte diğer arkadaşlarımızı da kucaklayarak kuracağız dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir