İYİ PARTİ EYÜPSULTAN İLÇE TEŞKİLATI ÜYELERİYLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Example HTML page

Anlat İstanbul çalışmalarını bitiren İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Teşkilatı Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla akşam Salon Teras, Topçular Mahallesinde üyeleriyle birlikte iftar programın da bir araya geldi.

Yapılan duaların ardından orucunu açarak lokma paylaşan İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Teşkilatı İftar Proğramı İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun konuşmalarıyla devam etti.

Ev sahipliğini İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı’nın yaptığı İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Teşkilatı İftar Programına İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu‘nun yanın sıra Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Genel İdare Kurulu Üyesi Berna Sukas, Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali, Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Coşkun, Genel İdare Kurulu Üyesi İsmet Koçak, Genel İdare Kurulu Üyesi Meral Alemdar, Genel İdare Kurulu Üyesi Arzu Öneş, Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaşı, Millet Vekilleri Hayrettin Nuhoğlu, Ahad Adican, Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım, İYİ Parti İL Teşkilat Başkanı Abdullah Şalcı, İYİ Parti İL Sekreteri Yücel Coskun, İYİ Parti İL Başkan Yardımcısı Burak Akbudak, Eypsultan Mahalle Muhtarları, STK yöneticileri, İYİ Parti Eyüpsultan Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeler katıldı.

Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacının yaptığı değerlendireme toplantısında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu yapılan çalışmaları değerlendiren ve gündeme ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Yapmış olduğu konuşmasın da İl Başkanı Buğra Kavuncu şu ifadelere yer verdi;

Değerli Eyüpsultan İlçe Teşkilatımıza yorucu bir günün ardından bu güzel iftar ortamını hazırladıkları için teşekkür ederim.

Bu gün Eyüpsultan’da vatandaşlarımızla konuştuk dertlerini dinledik sorunları kayıt altına aldık. Bir şeyi fark ediyorum ben bizler çalıştıkça ‘’Anlat İstanbul ‘’dedikçe hem üye sayımız artıyor hem oy oranımız artıyor. Geçen hafta uzun süre arzu ettiğimiz hedefe de ulaştık ‘’Yüz bin Üye yapacağız dedik ve yaptık’’ bunun mutluluğu ve keyfi içerisindeyim. Emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bunu da zaman zaman tartıştık. Üyelik çok da mühim değil diyenlerimiz de oldu. Fakat bizim üyeliğimiz şöyle gidiyoruz konuşuyoruz ikna edip gönüllere giriyoruz ve üye yaptığımız her vatandaşımız biz artık sizinle yol yürürüz diyor. Görev alıyor. Sandık kurullarında yarın bu 32. Bin kişiye ihtiyacımız olduğunda bu 100. Bin üyenin içinden çekeceğiz bu 32. Bin sandık kurulu üyelerini.

Bu oy oranımıza da yansıyor. Biliyorsunuz biz İstanbul’da bir anket yaptırmıştık yüzde 16’nın üzerinde çıkmıştı. Dün ORC araştırmanın yaptığı ankette %17.5 çıktı. Dediğim gibi biz çalıştıkça hem üyelerimiz hem de oy oranımız her geçen gün artıyor. Sahada vatandaşlarımızın ilgisi alakası artıyor. Çekim merkezi konumuna geliyoruz. Makul dilimiz, akıllı dilimiz, sevgi dolu muhabbet diliz elbette ki karşılık görüyor. Bunu da ete kemiğe büründürdük inşallah çok daha iyi olacak.

Yarın Silivri’deyiz aslında biz Silivri programını 12 şubatta netleştirmiştik. 12 Şubatta hangi ilçenin hangi tarihte ziyaret edileceğini belirlemiştik. Denk geldi yarın Silivri’ye değil Alp’in yanına gidiyoruz.

”YARIN SİLİVRİYE ALP’E GİDİYORUZ”

Alp biliyorsunuz bizim Sarıyer ilçemizde gençlik teşkilatımızda görev almış bir genç arkadaşımız. Daha sonra Genel Merkezimizde koşturmuş emek vermiş gencecik pırıl, pırıl bir arkadaşımız. Kendisi nezaket diline sahip bizim İstanbul da hep bir birimize düstur olarak tavsiye ettiğimiz siyasette nezaket dilini hiçbir zaman bırakmayacağız. En hararetli tartışmalar da bile nezaketimizden, efendiliğimizden asla taviz vermeyeceği dedik. Alp te tam da böyle bir arkadaş ki bunu da söylüyor. Ben attığım twitin bir hakaret olma ihtimalini fark edince hemen geri çektim ve iptal ettim. Hiçbir baskı görmeden hiçbir şeyden de korkmadan bunun bir hakaret içerikli olduğunu hissettiğinde Tiwitinide siliyor. Sadece 15 dakika yayında kalıyor. Savcıya verdiği ifadesin de de bunu söylüyor.

”AVUTARLARIN TUTUTSUZ YARGILANMA TALEBİ RET EDİLDİ”

Şu anda Silivri de Avukatlarımız tutuksuz yargılanması için verdikleri dilekçe ret edildi. Savcı kendini çağırdığın da okulda kullandığı defterini kitabını yanında götüren ve ifademi verir ordan üniversiteye giderim diye evden çıkan Alp öyle gözüküyor ki Ramazan Bayramını Annesinden ve Babasından ayrı geçirecek böyle bir zihniyetle karşı karşıyayız mücadele ediyoruz. İnşallah yarın yapacağımız Basın açıklaması ile Alp’e bu eziyeti yapanların yüreğini biraz olsun sızlatırız. İnşallah bir sonraki Silivri ziyaretimiz de Alp’i bulunduğu yerden almak üzere olur. Kendisine Avukatlarımız aracılığıyla sabır diledik. Zaten Sağlığı, morali de yerinde. Avukat arkadaşlara şunu söylemiz benim yüzümden bir çok insan yoruluyor koşturuyor diye. Böylede bir naif bir genç inşallah kısa bir zamanda çıkar dedi.

Kavuncu Konuşmasını; ben herkese çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık 20 ilçe de çalışmalarımızı tamamladık. Haziran ayı itibariyle de 39 ilçede 962 mahalleye girmiş olacağız. Sahada dolaşan arkadaşlarımız cep telefonları üzerinden aldıkları bilgileri raporluyorlar. Ben bu gün akşamdan Eyüpsultanda en çok hangi konuyla ilgili talepte bulunulmuş bunları görebiliyorum. Bunları grafiklere de döküyoruz. Sosyal medya ve medyayla da paylaşacağız. Bize cep telefonların üzerinden gelen bilgilere baktığımız da ‘’Ekonomi, yoksulluk ve fakirlik ‘’ gittiğimiz her yerde karşımıza çıkan sonuç bu işsizlik ve yoksulluk açık ara önde. İstanbul’un kendine has sıkıntıları da var bazı ilçelerde Kentsel dönüşüm, bazı ilçelerde uyuşturucu, bazı ilçelerde geçici korumayla burada bulunan göçmenler, bazı ilçelerimizde ilkokul, okul yetersizliği bunların hepsini katagorilendirdik bunların hepsini biliyoruz. Halkımızın karşısına çözüm önerilerimizle gideceğiz bundan sonra gidişimizde. Çalışarak ve emek vererek buralara geldik inşallah aynı çabayla da iktidara geleceğiz ifadeleriyle sözlerini sonlandırdı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir