İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi ”Hatice Gürbulak” dedi

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı.

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı olağan kongresi Grant Haliç Restoran da yapıldı. Divan başkanlığına Denizli Milletvekili Adnan Sezgin oy birliğiyle seçildi.

Divan Başkanı seçiminin ardından Divan Başkanı Adanan Sezgin’in davetiyle yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla birlikte kesin hesap ve faaliyetle, okunarak oy birliğiyle onandı.

HABER ETKİN / HABER MERKEZİ: EYÜPSULTAN / İSTANBUL – GRAND HALİÇ RESTORAN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kongreye göndermiş olduğu mesaj Okundu.

”İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENERDEN MESAJ”

Akşener göndermiş olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizi umutsuzluğa mahkum eden, Ülkemizi derin bir krize sürükleyen, bu günlerimizi tahrip edep, geleceğimizi tehdit eden kirli bir düzenle mücadele etmek için bir yola çıktık.

Çıktığımız bu kutlu yolda milletimizin sevgisi ve desteği, tevecüğüyle her geçen gün başarıya bir adım daha yaklaşıyoruz. Sizlerin kıymetli çalışmaları, özverisi ile daha da güçleniyoruz. Biliyoruz ki Milletimiz gibi omuzlarımızdaki yük ağır sorumluluklarımız büyük yolumuz çetin. Ancak biz Atatürk’ümüzün ‘’dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’’ sözleriyle inançla asla durmadan, yorulmadan ve sıkılmadanyürümeye her daim devam ediyoruz.

Sahip olduğumuz azim, inan ve kararlılıkla hedeflediğimiz güçlü, zengin ve mutlu Türkiye’mizi hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.

Emin olun Ülkemizi hak ettiği yarınlara kavuşturacağımız, milletimizin karamsarlığa düşen yüzünü güneşe çevireceğimiz ve o kutlu hedefe ulaşacağımız günlere çok az kaldı.

Sizlerin de nezdinde bu kutlu yolda bizlerle birlikte yürüyen tüm dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Allah gayretlerimizi ibadet saysın. En içten saygılarımla Eyüpsultan İlçe Kongremizi selamlıyorum dedi.

”BAŞKAN HATİCE GÜRBULAK’IN 3. OLAĞAN KONGRE KONUŞMASI”

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongrede Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’na seçilen Hatice Gürbulak, yapmış olduğu kongre konuşmasında;”Eyüpsultan İlçemizi İstanbul’da güneşin doğduğu yer yapmak için arkadaşlarımızla yola çıktık” ifadelerinde bulundu.

”HATİCE GÜRBULAK VE YÖNETİM KURULU”

” İYİ PARTİ EYÜPSULTAN 3. OLAĞAN KONGRESİNDE 153 OY ALAN HATİCE GÜRBULAK İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ”

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 3. olağan Kongresinde yapılan seçimde, Mehmet Hulusi Sıvacı 150 oy, Osman Ersin Kozanhan 58 oy alırken, Hatice Gürbulak 153 oy alarak İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına seçildi.

İYİ Parti Eyüpsultan İlçesi Olağan Kongresine Aynı zaman da Eyüpsultan İlçe Kongre delegesi olan İstnbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem,

İYİ Parti İBB Grup Sözcüsü Dr. Suat Sarı,

İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım,

Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız,

İYİ Parti Önceki Dönem İlçe Başkanları: Olcay Uçar, Adil Işık, ve Yaşar Er,

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Memet Sevim ve Güler Işıkcevahir, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Tüysüz ve Filiz Gökçe,

CHP İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat,

Gelecep Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün,

Yeniden Refah Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Lokman Çelik,

Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu,

Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma VE yardımlaşma Derneği Başkanı Türkmen Erdoğan Celep,

ve çok sayıda STK Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı ve yöneticileri ve İyi Parti Delegeleri ve Üyeleri katıldılar.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu 3 No: sandıkta oyunu kullandı.

Yapılan Seçimler sonrası İlçe Başkanı Seçilen Hatice Gürbulak İYİ Parti Eyüpsultan İlçesi akillerinden Ahmet İncenin saygıyla elini öperek kutlamaları kabul etti.

”GÜRBULAKTAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI”

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak yapmış olduğu teşşekkür konuşmasında; Yaptığımız bu demokratik kongre de emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlere bu güzel kongre atmosferini hazırlayan Kıymetli Başkanım Mehmet Hulusi Sıvacı ve yönetim kurulu üyelerimize ayrıca teşekkür ederim. Birlikte aynı yolda yürüdüğümüz demokrasinin gereği bu kongrede birlikte yarıştığımız Osman Ersin Kozanhan arkadaşıma centilmence göstermiş olduğu büyük gayretler için çok teşekkür ederim. Kongremizin kazananı İYİ Partimiz, kaybedeni yok bizler bu saatten sonra tek yürek olup büyük bir cesaretle mücadele ederek hep beraber ”Eyüpsultan İlçemizi İstanbul da güneşin doğduğu yer yapacağız” ifadesinde bulundu

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir