İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 1’inci olağanüstü kongresinde Yaşar Er yeniden ilçe Başkanı seçildi

Example HTML page

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı olağanüstü kongresi 22.Eylül 2019 pazar günü saat 11.00 da Eyüpsultan Kültür merkezinde yapıldı.

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Olağanüstü kongresine Genel İdare Kurulu üyesi İlay Aksoy, Çevre İlçe başkanları, İl yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu,Yeniden Refah Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Lokman Çelik,CHP eski Eyüpsultan İlçe Başkanı Memet Sevim,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup sözcüsü Mustafa Tüysüz,CHP Eyüpsultan Belediye ve İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat,Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Filiz Gökçe,İyi Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım,Nail Balkan, ADD Eyüpsultan Şube Başkanı Filiz Tunç Yıldırım ve çok sayıda davetli kongre delegeleri katıldı.

İşlerinin Yoğunluğu nedeni ile katılamayan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve ADEF Gelen Başkanı Saim Diken çelenk gönderdi.

Kongre divan seçimi yapıldı.

Kongre Divan Başkanlığına Orhan Can,Başkan Yardımcılığına Zeki Öztürk, Divan Katip üyeliğine Sehrazat dinler,Kadriye Özdemir,Zülfiye Çam seçildiler.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Lideri ve silah arkadaşları ve şehitler için yapılan Saygı duruşunun ardından İstiklal marşının okundu ve kongre gündemine geçildi.

Gündem

1-Açılış

2-Divan Kurulu seçimi

3-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması

4-Faaliyet raporunun okunması ve ibrası

5-Mali raporun okunması ve ibrası

6-Siyasi Konuşmalar

7-Seçime Geçilmesi

8-Dilek ve temenniler

9-Kapanış

Faaliyet Raporu ve Mali Rapor okundu ve Oy biriliğiyle onaylandı.

İlçe Başkanı Adayları Tuncay Çöpoğlu ve Yaşar Er’in yapmış olduğu konuşmanın ardından seçimlere geçildi.

İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Olağanüstü kongresinde İlçe Başkanı Yaşar Er ile Kurucu İlçe sekreteri Tuncay Çöpoğlu’nun listeleri yarıştı.

1’inci Olağanüstü kongrede oy kullanan 181 delegeden 127 oy alarak Yaşar Er yeniden ilçe başkanı seçilirken 50 delegenin oyunu alan Tuncay çöpoğlu kongrenin kaybeden tarafı oldu. Oy kullanan 4 oyda geçersiz sayıldı.

Dilek ve temennilerin ardından kapanış yapıldı ve kongre sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir