İYİ PARTİ EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI ADAYI TUNCAY ÇÖPOĞLU TANITIM TOPLANTISI’ KONUŞTU…

Example HTML page

İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Başkanlığının 22.Eylül 2019 Pazar günü saat 10.00 da yapacağı 1’inci olağanüstü kongresinde ilçe Başkanlığına aday olan İyi Parti Kurucu İlçe Sekreteri Tuncay Çöpoğlu adaylık tanıtım toplantısın da İyi Parti delegeleri ve basın ile buluştu.

İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Başkan adayı Tuncay Çöpoğlu düzenlemiş olduğu tanıtım toplantısında ki konuşmasın da şu ifadelere yer verdi.

Saygıdeğer delegemiz, üyelerimiz ve basınımızın değerli temsilcileri öncelikle tanıtım toplantımıza hoş geldiniz hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum dedi.

Tuncay Çöpoğlu sözlerinin devamında;

Kısaca kendimden bahsedecek olursam İsmim Tuncay Çöpoğlu 09.07.1971 tarihinde Ordu da doğdum memleketim Samsun’dur meslek hayatıma diş teknikeri olarak sürdürmekteyim İYİ parti Eyüpsultan Kurucu İlçe Sekreteriyim ilçemiz kurulduğu günden bugüne kadar partimi ve partililerimizi hiç yalnız bırakmadım.

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe başkanlığının iç meselesi olan sorunların farkında ve bilincindeyiz aynı şekilde Eyüpsultan İlçemizin de sorunlarının farkındayız. Siyaset yerelden başlar genele doğru ilerler. Yerelde başarılı olamayan siyasetin genelde başarılı olabilmesi imkansızdır. İlçe Başkanının görev ve sorumlulukları bu sebeplerle çok hassas ve önemlidir.

Bu bağlamda Partimizi İktidara taşımak ve ön saflarda sizlerle mücadele etmek için İYİ PARTİ Eyüpsultan İlçe Başkanlığına adayım.

İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığının değerli delegeleri listemize destek verip seçilmemizi sağlarlarsa yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yapacağımız icraatlarımız şunlardır.

  1. İlçe Başkanlığımıza mensup kişiler arasında ki anlaşmazlıklara son vermek adına tüm tarafları dinleyerek çözüm bulacağız. İYİ Parti Eyüp Sultan İlçe Başkanlığı üye ve yöneticilerinin arasında esasen aile olduğumuzun bilincini aşılayacağız. Çünkü biz İYİ ve büyük bir aileyiz Türk Milletiyiz
  • Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ün ortaya koymuş olduğu ilke ve prensiplerle hareket edip İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığında dava bilincinin oluşmasını sağlamak
  • Şuan İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığında pasif hale getirilen kadın ve gençlik kollarımızı kurup aktif faaliyete geçmelerini sağlayacağız.
  • Kağıt üzerinde kalmış olan mahalle temsilciliklerimize bu göreve layık kişilerin atamalarını yapacağız. ilerleyen süreçte belli bölgelerde İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı temsilciliğini açacağız;
  •  İlçemizde alt yapı üst yapı tapu ve daha birçok sorunun farkındayım. Bu sorunların çözümü için İlçe Belediye Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı nezdinde gerekli girişimleri yapıp sorunların çözümüne dönük oluşturulacak masada İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis üyelerimle birlikte yer alacağım.
  •  Adaletli ve şeffaf bir yönetim tarzımız olacak ilçe hesaplarımızdan neyin nereye harcandığını kadar tüm bilgilendirmeleri yönetimimize ve üyelerimize yapacağız gizlimiz saklımız ve kirli ilişkilerimiz asla olmayacak.Eskide kalmış küçük hesaplar üzerine kurulu kirli siyasi anlayış bizde olmayacak.
  • İlçe Başkanlığımızın etkin kullanılmayan sosyal medya ağını etkin hale getireceğiz.İl başkanlığımızdan gerekli izinleri alarak ilçe başkanlığımızın resmi internet sitesini kuracağız.
  • Muhtarlarımız STK’lar ve kamu kurumlarıyla ilişkilerimizi sıcak tutup vatandaşlarımıza buralar üzerinden de ulaşacağız.
  • Delegelerimizin desteğiyle göreve gelir gelmez üye sayımızı arttırmaya dönük çalışmalara hız vereceğiz.
  1. İYİ ve liyakatli gönüldaşlarımızın vatandaşlarımıza İYİ hizmet götürebilmeleri adına öncelikle büyükşehir belediyesinde iktidara geldiğimizde ise bakanlıklarda kadrolaşmalarının önündeki engellerin kaldırılmasına dönük çalışmalar yapıp sürecin şeffaf adil hakkaniyetli yürütülmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Vatandaşlarımız İYİ Kadrolardan İYİ hizmet almayı hakkediyorlar.

Tüm bunları ifade ederken “BEN” değil “BİZ” kavramını kullandım. Çünkü bu icraatları “BİZ” hep birlikte ele ele vererek başarabiliriz. Önümüzdeki hafta 22.Eylül 2019 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak olağanüstü kongremizde oy desteğinizi bekliyorum diyerek sözlerini bitirdi.

                                                 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir