İskiden Büyük Sorumsuzluk!!

Example HTML page

Eyüp’te, sabah saatlerinde annesiyle okula giden 13 yaşındaki kız çocuğu, kaldırımın çökmesi sonucu oluşan çukura düştü. Kız çocuğu, yaklaşık 2 metre derinliğindeki çukurdan hafif yaralı olarak çıkartıldı

okul_yolunda_cukura_dustu_h70507

 

 

 

 

 

Eyüp’te, sabah saatlerinde annesiyle okula giden 13 yaşındaki kız çocuğu, kaldırımın çökmesi sonucu oluşan çukura düştü. Kız çocuğu, yaklaşık 2 metre derinliğindeki çukurdan hafif yaralı olarak çıkartıldı.

Karadolap Mahallesi’nde yaşanan olay şöyle gerçekleşti: “Sabah saatlerinde annesiyle birlikte okula giden Kılıçarslan İlköğretim Okulu öğrencisi 13 yaşındaki Melis Melda Altın, bir inşaatın önündeki kaldırımda yürürken zeminin çökmesi sonucu oluşan çukura düştü. Telaş içerisinde etraftakilerden yardım isteyen annenin çığlıklarını duyan mahalle sakineri, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, küçük kızı düştüğü çukurdan çıkardı. Melis’in hafif şekilde yaralandığı belirlendi. Altın, daha sonra Eyüp Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi edildi. Melis’in düştüğü çukur ise betonla kapatıldı.”

Bu arada sorumlulardan davacı olacağını söyleyen anne Muammera Altın, “Yolda yürürken bir anda çukur oluştu ve kızım içine düştü. Kızımın düştüğü yer yaklaşık 2 metre derinlikteydi. Ancak yakınında daha derin bir çukur da vardı. Çok şükür kızım kurtuldu!” diyerek duygularını dile getirdi.

Öte yandan belediye yetkilileri, kaldırımın altından İSKİ’ye ait bir kanalın geçtiğini, konunun kendileriyle ilgisinin olmadığını söyledi. İSKİ yetkilileri ise konuyu araştırdıklarını, araştırma sonucunda açıklama yapacaklarını belirtti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir