İSKİ Eyüpsultan Şube Müdürü Nazlı UĞUR; Eyüpsultan’a hizmete hız kesmeden devam ediyoruz

Example HTML page

İSKİ Eyüpsultan ilçesinde yatırımlarına ve hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmalarının bir bölümünü de Eyüpsultan İlçesinin en eski mahallesi olan Eyüp Merkez Mahallesi Kerimağa sokakta Atık su hattı onarım ve yenileme çalışması olarak çalışmalarını gece gündüz demeden devam ediyor.

İSKİ Eyüpsultan Şube Müdürü Nazlı Uğur’a ulaşarak Gazetemiz Haber Etkin’ine vermiş olduğu bilgide; Eyüpsultan İlçesinin çok farlı noktalarında da yapılan çalışmalarla vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Eyüpsultan İlçemizin güzide mahallelerinden biri olan Eyüp Merkez Mahallemizde yapmış olduğumuz Atık su hattı yenileme ve onarım çalışmalarımız yapılan çalışmalardan sadece bir tanesi ifadesinde bulundu.

UĞUR sözlerinin devamında; Yapmış olduğumuz çalışmaları Eyüpsultan İlçesi Mahalle muhtarlarımızla koordineli yürütüyoruz. Muhtarlarımızdan gelen taleplere anın da cevap vererek yerinde çözüp vatandaşımızın sorunsuz yaşamasını temin ediyoruz. Eyüpsultan ilçemize hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam edecek.

16 Milyonun Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanımızla birlikte ekip ruhu içerisinde halkımızın mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz ifadesinde bulundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir