İş ve Siyaset insanı Turan Luş CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adaylığına başvurusunu yaptı

Example HTML page

Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ”Hedefimiz yerelde Eyüpsultan’da CHP’mizi iktidar yapmak diyerek yola çıkan İş ve Siyaset İnsanı Turan Luş, aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanlığı aday adaylık dosyasını CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş‘a teslim eden Turan Luş yaptığı kısa açıklamasında 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına resmi müracaatımızı yaptık.

Destek veren arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum. Hedefimiz hep birlikte CHP’mizi Eyüpsultan yerelinde iktidar yapmak İstanbul’u Ekrem İmamoğlu başkanımıza yeniden kazanmak. Bunu hep birlikte yapacağız her şey çok daha güzel olacak ifadesinde bulundu.

TURAN LUŞ KİMDİR?

18 Şubat 1965 Yılında Kuzey Makedonya’nın Gostivar şehrinde dünyaya gelen Turan Luş henüz yaşını tamamlamadan ailesinin Türkiye’ye göç etmesiyle Gostivarlıların yoğun yaşadığı Eyüpsultan Alibeyköy’e yerleştiler.

İlk, orta ve lise eğitimini Alibeyköy’de tamamlayan Turan Luş, Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi iktisat Fakültesinde, Lisans eğitimi aldı.

Çalışma hayatına Evyap Sabun Sanayi fabrikasında (ihracat ve uygulama müdürü) olarak başladı. Tacirler Holding bünyesindeki Sümer Plastik Fabrikasında (Fabrika Müdürlüğü) görevlerinde bulundu.

2005-2011 yılları arasında Acarlar Ahşap Ambalaj fabrikasında ( Genel Müdür olarak görev yaptı.

İş hayatına atılan Turan Luş Kuzey Makedonya da Ağaç İşletme ve Kereste Fabrikası kurdu.

Siyasi hayatına CHP Eyüpsultan İlçe Örgütünde başlayan Turan luş birçok kademede partisinin iktidar olması için görev yaptı.

Bunların yanında sporla da ilgilenen Turan Luş, Alibeyköyspor’a üye oldu ve 1992 yılından itibaren 14 yıl boyunca genel kaptan olarak yöneticilik yaptı.

Gostivarlılar Derneği üyesi olan Turan Luş Gostivarlılar Kültür ve dayanışma Derneğinde Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu üyeliği yaptı. Aynı zamanda Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu ( RUBAFED) temsilciliği, Rumeli Türkleri Vakfı (RTV) temsilciliği görevlerini de yürüttü.

Alibeyköy de bulunan Tüm balkanlar Derneği gönüllüsü olarak da çeşitli faaliyetlerde bulundu.

Aktif olarak Palet Store Orman Ürünleri İşletmesinde Genel Müdür olarak çalışan Turan Luş evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir