İş ve Siyaset İnsanı Ömer Kutlu’dan ; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Example HTML page

İş ve Siyaset İnsanı Ömer Kutlu’dan ; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İş ve siyaset insanı Ömer Kutlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Ömer kutlu yayınlamış olduğu mesajın da şu ifadelere yer verdi;

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesiyle perçinlediği, kimsesizlerin kimsesi Türkiye Cumhuriyetimizin 97. yaşı kutlu olsun.

Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri kabul eden Atatürk’ün kurucusu olduğu cumhuriyetimizin temelinde, mevcut anayasamızda da vurgulanan “Demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti” anlayışı vardır. Hukukun üstünlüğüne inanmış bizlerin, bugün verdiği “Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma” mücadelesinin de meşru dayanağı budur. Vatandaşlarımızın kalıcı huzur ve adalet talebine ancak Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırdığımızda ulaşılabilecektir.

Ancak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde ve eşsiz iradesiyle Milli Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla tamamlamış ve cumhuriyeti kurmuş olan ülkemiz, bugün de içinde bulunduğu zor koşulları ortadan kaldıracak birikime sahiptir.

Türkiye, Cumhuriyete ve Demokrasiye kalpten bağlı Milletimizin verdiği güçle büyük ve kalıcı hedeflerine mutlaka ulaşacaktır.

Bu duygu ve inançla 97. yaşını kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve terörle mücadelede şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, Halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutluyorum dedi.

Yaşasın Cumhuriyet!

Ömer Kutlu

İş ve Siyaset İnsanı

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir