İş ve Siyaset insanı Ömer Kutlu CHP 3’üncü bölge Milletvekili aday adayı oldu

Example HTML page

İş ve Siyaset insanı Ömer Kutlu 14 Mayıs 2023 de yapılacak olan 28 Dönem TBMM Milletvekili seçimleri için CHP’den 3’üncü bölge Milletvekili aday adayı oldu

Sevilen iş ve siyaset insanı Ömer Kutlu siyaset hayatına 31 Mart 2019’da İstanbul’da yerel seçimleri Ekrem İmamoğlu’un kazanmasına rağmen çeşitli oyunlarla 23 Haziran’a ertelenmesi ile birlikte aktif siyasi yaşamına 7 Mayıs 2019’da CHP Eyüpsultan ilçesine üyelik kaydını yaparak başladı. İkinci bölgede yürütmüş olduğu çalışmalarla kısa zaman gerek CHP’li üyelerin gerekse STK’ların sevilen yüzü olarak yıldızı parlamaya başladı. Halk arasında da yardım severliği ile kısa zamanda yer edindi.

Kendisinin ve Ailesinin İş yaşamının daha çok üçüncü bölgede olması nedeniyle İstanbul trafiğini de dikkate alarak Bakırköy ilçesine taşındı ve iş yaşamının yanın sıra siyasi yaşamını da aktif olarak Bakırköy ilçesinde sürdürmeye devam ederek bulunduğu alanda partisi CHP adına görevler üstlenerek başarılı çalışmalar yaptı.

Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası Açılışı Önceki dönem İBB Başkanı Nurettin Sözen İle gündeme ilişkin sohbet

Her gün biraz daha giderek kötüleşen ülke ekonomisinin yanın sıra demokrasi açısından da oldukça sıkıntıların oluştuğu AKP ittidarının toplumu ötekileştirerek kamlara böldüğü günümüz Türkiye’sin de genç enerjisini TBMM çatısında sürdürmek için yapılacak olan 14 Mayıs 2023, 28 Dönem Milletvekilliği seçimlerinde, Demokrasi mücadelesini sürdürdüğü partisi CHP’den 3’üncü bölge Milletvekili aday adayı olmaya ve İkinci yüzyılın inşasında Güçlendirilmiş Parlementer sisteme geçiş sürecinde Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yol yürümeye karar verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte 23 Haziran Seçim çalışmaları

Haber Etkin gazetesi olarak kendisine ulaştık ve sorduk neden siyaset ve CHP’si?

Hak Hukuk Adalet yürüyüşü

Ömer Kutlu: Öncelikle şunu belirtmek isterim ki sorunların çözümünün geçtiği alan siyaset alanı çözüm merkezi de TBMM’dir. Ben kendime iki Kemal’i Ülkemizin Kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Hak Hukuk mücadelesi için Ankara’dan İstanbul’a yollara düşen Sevgili Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu rehber edindim.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Parti Emektarı Rahmetli Nurettin Hacıoğlu ile birlikte İlk üye olduğu gün 7.Haziran 2019

Birde Ekrem İmamoğlu var Gençliğimiz var diyerek kollarını sıvayıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe hitabesini tekrardan bizlere hatırlatan. Gazi Mustafa Kemal Atatürk CHP’yi kurarak silah arkadaşlarıyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devletini küllerinden yeniden var etti. Millete CHP’yi ve Gençliğe de Türkiye Cumhuriyetini emanet etti.  

Küçükçekmece İlçesi Panel Murat Karayalçın İle Panel arası sohbet

Dolayısıyla siyasetin adresi CHP, İlelebet yaşatmamız gereken Türkiye Cumhuriyeti var gördüğüm tehlikeler karşısında bir genç Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak görev almam gerektiğini görerek siyasete girdim tabi ki Atamızın işaret ettiği CHP’de.

İstanbul İl Başkanlığı Kongresi Altan Öğmen ile gündem değerlendirme

Diğer taraftan herkesin umutlarını yitirdiği bir anda İSTNBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ seçimlerini gençliğimiz var diyerek bizleri de motive eden büyük bir farkla ikinci kez kazanan 16 Milyonun Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun üstün mücadelesi. Siyasete girmeye de 23 Haziran İstanbul seçimleri öncesi girmeye karar verdim.

-23 Haziran Seçimleri Eyüpsultan Mitingi Sonrası CHP Otobüsü-

Şimdi Genel Başkanımız ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı öncülüğünde Başlıyoruz, Hep Birlikte Başaracağız. Cumhuriyetimizi İkinci Yüz yılında demokrasiyle taçlandırıp Güçlendirilmiş Parlementer Sistemi yeniden inşa edeceğiz az kaldı ifadesinde bulundu .

Küçükçekmece İlçe Başkanlığı Panel arası – Turgay Özcan, Ömer Kutlu, MURAT KARAYALÇIN, Fırat Aykut

”Deprem Bölgesi Adıyaman”

Deprem Bölgesi Adıyaman
Deprem Bölgesi Adıyaman

Ömer Kutlu Kimdir?

Ömer KUTLU 1980 yılında Adıyaman’da doğdu.

Öğretmen bir babanın çocuğu olan Ömer Kutlu Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Eğitim Koçluğu ve Okul Öncesi Eğitimi gibi alanıyla ilgili eğitim programlarının yanı sıra ülke sorunlarına olan ilgisi ve duyarlılığı nedeniyle Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Bilimler Eğitim programlarına da katıldı.

Bir eğitimci olan Kutlu iş hayatına sağlık sektöründe başladı. Sağlık sektöründe çeşitli tedavi ünitelerinin kuruluşunda ve işletme sürecinde yöneticilik yaptı.

2013 yılında Sağlık ve Danışmanlık faaliyetleri sunmak üzere kendi şirketini kurdu. Özel sağlık kuruluşlarına danışmanlık hizmetleri verdi. Bu süreçte Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılarak iş modelini geliştirip şirketinin verimliliği işletme kapasitesini artırdı.

2014 yılından itibaren medikal malzeme, iş sağlığı ve iş güvenliği alanlarında ürün tedarik hizmetleri sunmaya başladı.

Ülke genelinde özel sektöre ve kamu kurum kuruluşlarına bu alanlarda profesyonel destek hizmetleri verdiği çalışmaları devam etmektedir.

Dr. Yeşim Ruhat Kutlu ile evli olup İstanbul’da yaşamaktadır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir