İmamoğlu ve Özmen İGDAŞ Şoförlerinin 20. yıldır çözülemeyen mağduriyetlerini çözdü

Example HTML page

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Eski İGDAŞ Genel Müdürü 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen 20 yıldır Albayrak ve şirketinden tazminat ve haklarını alamayan İGDAŞ şoförlerinin sorununu söz verdikleri gibi çözdü.

‘’İGDAŞ ŞOFÖRLERİNDEN İMAMOĞLU VE ÖZMEN’E DESTEK VE TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI’’

İGDAŞ Şoförleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘na ve İGDAŞ Genel Müdürlüğü’nden ayrılarak CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı olan Mithat Bülent Özmen‘e desteklerini açıkladı:

“20 yıldır Albayrak ve Şirketlerinden tazminat ve haklarını alamayan mağdur emekçilerdik. Bizlere, çocuklarımıza, ailelerimize bayramdan önce bayramı yaşatan, yönetime geldiklerinde ‘merak etmeyin, bu kanayan yaranızı iyileştireceğiz, çözeceğiz’ diyerek verdikleri sözü yerine getiren, bizleri işten çıkartmadan tüm haklarımızı veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na, İGDAŞ Genel Müdürümüz Sayın Dr. Mithat Bülent Özmen’e, ailelerimiz ve kendi adımıza çok teşekkür ediyoruz. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. İGDAŞ’ta çalışan emekçi arkadaşlarımızla birlikte CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Dr. Mithat Bülent Özmen‘in yanındayız.”

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen Sosyal Medya hesabı X’den yapmış olduğu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir