İmamoğlu İstanbul’da gençlerin sorularını cevaplıyor

Example HTML page

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Maltepe’de ‘Milletin iktidarında Türkiye’ buluşmalarının ilkinde gençlerle bir araya geldi. Kürsüde konuşmaya devam eden İmamoğlu, gençlerin sorularını da cevaplıyor.

İmamoğlu İstanbul'da gençlerin sorularını cevaplıyor

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Maltepe’de ‘Milletin iktidarında Türkiye’ buluşmalarında açıklamalarda bulunuyor. Buluşmaya katılan gençlerin sorularını da cevaplayan İmamoğlu, Millet İttifakı’nın en önemli görevlerinden birinin, gençlerin Türkiye’ye dair umutlarını tekrar kazanmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

İmamoğlu’nun konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

“1946’da eksikleri hataları konuşabiliriz ama o yıllara göre büyük bir çabayla çok partili sisteme geçtik. Ancak bu süreç askerî darbelerle kesintiye uğradı ve farklı toplum kesimleri arasında farklı gerginliklere neden oldu. 

Cumhur İttifakı, demokrasimizi dünyanın en yüksek deokrasi seviyesine çıkarmak yerine özellikle son bölümünde tam tersini yaptı. Cumhur İttifakı özgürlük yerine tek renkli tek sesli gri bir devlet anlayışını temsil eden bir hal aldı. O nedenle akranlarınız bu ülkeden umudunu yitiriyor. Bu duruma hızla son vermek zorundayız. Millet İttifakı bu sorunların çözümü için yola çıktı.

Ülkeyi kararnamelerle yönetmeye son vereceğiz. Devlet yönetiminin her kademesini hesap verebilir hale getireceğiz.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir