İBB Silahtarağa Gençlik Parkı ”Çocuk Oyunu” etkinlikleri başlıyor…

Eyüpsultan, Silahtarağa Gençlik Parkı Çocuk Oyunu etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

İBB Eyüpsultan Silahtarağa Gençlik Parkı yerleşkesi içinde bulunan Oyun, Sanat ve Eğitim Atölye binasında yapılacak olan etkinlik bir birinden güzel eğlenceli ve eğitici bir programı kapsıyor.

Konu hakkında Gazetemiz Haber Etkin’e açıklamada bulunan Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi Gülsüm Polat: Çocuklar doğal hayata, iklim değişikliği ve temiz enerjiye, kent ekosistemi içindeki hayvan ve bitki varlığına, alışılmışın dışındaki oyun konseptlerine ve daha birçok kavrama dair teorik ve pratik süreçleri, eğlenerek ve öğrenerek deneyimleyecekler ifadesinde bulundu.

Polat açıklamasını devamında şu ifadelere yer verdi;

”BÜTÜN ÇOCUKLARI BEKLİYORUZ”

Silahtarağa Gençlik Parkı Oyun, Sanat ve Eğitim Atölye Binasında gerçekleşecek olan; Çocuklar doğal hayata, iklim değişikliği ve temiz enerjiye, kent ekosistemi içindeki hayvan ve bitki varlığına, alışılmışın dışındaki oyun konseptlerine ve daha birçok kavrama dair teorik ve pratik süreçleri, eğlenerek ve öğrenerek deneyimleyeceklerdir.

Haziran ayının her Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri, saat 13:00 – 15:00 arasında gerçekleştirilecek etkinliklere bütün çocukları bekliyoruz dedi.

”HAZİRAN AYI ÇOCUK OYUNU ETKİNLİĞİ PROĞRAM ”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir