İBB Meclisinde ‘İspatlamazsan alçaksın’ kavgası

İBB Meclisinde ‘İspatlamazsan alçaksın’ kavgası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı üçüncü oturumu sürerken İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık ve AKParti Grup Başkanı Tevfik Göksu arasında ‘İspatlamazsan alçaksın’ kavgası meclisi karıştırdı

İBB Eylül ayı meclis toplantılarının üçüncü oturumu sürerken, İYİ Partili Meclis Üyesi Ali Kıdık’ın twitter hesabından AK Parti Grup Başkanı Tevfik Göksu arasında çıkan kavga meclisi karıştırdı. İBB Meclisinin ikinci oturumunda Göksu,  İYİ Parti Meclis Üyesi Taylan Yıldız’a ‘internetçi’ demişti. İYİ Partili Meclis Üyesi Ali Gıdık ise twitter hesabında Göksu’nun Yıldız’dan özür dilediğini  ‘Önce internetçi dedi sonra özür diledi’ sözleriyle duyurdu. Meclisin bugün ki üçüncü oturumu devam ederken gündem dışı söz alan Tevfik Göksu, İYİ Partili Kıdık’ın paylaşımının gerçek olmadığını ve bu paylaşımı ispat edemezse Kıdık’ın alçak olduğunu söylemesi üzerine oturduğu yerden kalkan Kıdık, ‘Alçakta, hırsızda sizsiniz’ dedi. Karşılıklı hakaretlerin devam etmesi üzerine meclis sıralarından kalkarak birbirlerinin üzerine yürümeye başlayan İYİ Parti ve AK Parti meclis üyelerini CHP’li meclis üyelerinin ayırması üzerine meclise bir süre ara verildi.

‘İYİ Parti özür diledi’ Verilen aradan sonra söz alan İYİ Parti Grup Başkanı İbrahim Özkan, ‘Mecliste yaşanan gerginlikten dolayı yüce meclisimizden ve meclis üyesi arkadaşlarımızdan özür diliyoruz. Meclisin ahenginin bozulması hiç birimizin kabul edeceği bir şey değildir’ dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir