HEPAR seçimlere iddialı hazırlanıyor

Example HTML page

HEPAR seçimlere iddialı hazırlanıyor

heparrrrrnheparrr

Dursun KILIÇ
Efsane komutan Osman Pamukoğlu tarafından kurulan ve kısa sürede Türkiye’de birçok il ve ilçede teşkilat yapılanmasını bitiren, Hak ve eşitlik partisi Eyüp’te de yaklaşan yerel seçimlere iddialı hazırlanıyor. Eyüp ilçe başkanlığını Eyüp Erkin Balıkçının başarıyla sürdürdüğü HEPAR’ da yaklaşan yerel seçimler için Belediye meclis üyesi aday listesi de tamamlandı.
Eyüp için belediye başkan Adayını günler öncesinde belirleyen Eyüp HEPAR birçok siyasi partinin yapamadığını yaparak “Eyüp’e kadın eli değmeli” diyerek Eyüp belediye başkan Adayı olarak Pınar Çuhalıyı gösterdi.
Dün akşam itibariyle yasal sürenin dolmasıyla birlikte Eyüp belediye meclis üyesi listesinde açıklayan Eyüp HEPAR’ da birçok siyasi partilerin ithal aday Aday yarışına girdiği bu seçimlerde Eyüp doğumlu, Eyüp ilçesinde oturan, Eyüp’te esnaflık yapan isimleri belediye meclis üyesi adayı yaparak bir çok kesimden takdir topladılar.
Eyüp HEPAR Eyüp belediye meclisi adayı olarak üç isimle yerel seçimlere girme kararı aldı bu doğrultuda Can Solum, Sezai Damat,Mahir Parlak ile yerel seçimlere hazırlanan Eyüp HEPAR seçim startını vererek gerek ana kademe gerekse kadın ve gençlik kollarıyla Eyüp’te tüm mahallerde çalışmalarını son sürat sürdürüyorlar..
>

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir