HDP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresini Yaptı

HDP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresini Yaptı

Halkların Demokratik Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresini yaptı.
Yeni Pınar Düğün Salonunda gerçekleşen Kongrede ilk sözü bir mevcut Eş Başkan Sevgi SARUHAN aldı. Sevgi Saruhan yaptığı konuşmada” HDP bu güne değin bizimle beraber yol arkadaşlığı yapan, mücadele eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. HDP’de siyaset yapmak kolay değildir emek ister bu emeğin bundan sonrada gelecek arkadaşların vereceğine hiç şüphem yoktur” ifadelerini kullandı.

Sevgi Saruhan’dan sonra bir konuşma yapan HDP Milletvekili Ali KENANOĞLU Tutuklu Millet Vekilleri ve Eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’a yapılan hukuksuzluklara değindi.

Hdp’nin 3. Olağan Kongresine katılım sağlayanlar arasında CHP İlçe Başkanı Sinan AKÇİÇEK, CHP Eyüpsultan Kadın Kolları Başkanı Yasemin Şişçi, CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayları olan Emin ATMACA, Emel BİLENOĞLU, Mustafa TÜYSÜZ ile bir çok STK ve Dernek Başkanları da katılım sağladı.

HDP’nin 3. Olağan Kongresinde konuşma yapan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan AKÇİÇEK “hukuksuzluğu her gün tescillenen AKP iktidarına karşın Anayasa Referandumunda olduğu gibi Demokratik Birleşenlerin yine birlikte mücadelesiyle 31 Mart Yerel Seçimlerinde karşı çıkarak başarılı olacağız ”

Kaynak 32 Gün Haber

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir