Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’den 2. IFK KYOKUSHİN doğu Avrupa Şampiyonasından madalya ile dönen Milli Sporculara ödül.

Example HTML page

2 IFK KYOKUSHİN doğu Avrupa Şampiyonasından madalya ile dönen Milli Sporcularımızı makamında kabul ederek tebrik eden, Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’den Milli sporcularımıza ödül.

Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Fizyoterapi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Tuğçe Bilgiç ile birlikte IFK KYOKUSHİN doğu Avrupa Şampiyonasından madalya ile dönen Milli Sporcularımız Fatma Coşkun, Hilal Burcu Yıldız, Selnur Ağaya, Tarık Ergin ve Milli Hakem ve Antrenör Seydi Battal Gazi Özçınar’ı makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Kabulde Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen 2. IFK KYOKUSHİN doğu Avrupa Şampiyonasından madalya ile dönen Mili sporcularımız,  Fatma Coşkun, Hilal Burcu Yıldız, Selnur Ağaya, Tarık Ergin, Milli Hakem ve Antrenör Seydi Battal Gazi Özçınar’a başarılarından dolayı ödül de takdim edildi.

NE OLMUŞTU?

2. Aralık da Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılan IFK KYOKUSHİN Doğu Avrupa şampiyonasına katılan Mili sporcularımızdan Fatma Coşkun, büyük bayanlarda 55 kiloda Avrupa ikincisi, yine Büyük bayanlarda 60 kiloda Hilal Burcu Yıldız Avrupa ikincisi, U11’de 60 Kiloda Selnur Ağaya Avrupa ikincisi olurken U11’de 40 kiloda Tarık Ergin Avrupa üçüncüsü olarak madalya ile dönerek büyük bir başarıya imza atmışlardı. Milli Hakem ve Antrenör Seydi Battal Gazi Özçınar ise kritik maçlarda görev almış ve üstün başarı sağlamış idi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir