Gazeteci Cengiz Oylum’un Babası Dursun Oylum sevenlerinin dualarıyla uğurlandı

Pazar günü tedavi gördüğü hastanede hakkın rahmetine kavuşan değerli Gazeteci kardeşimiz Cengiz Oylum’un sevgili Babası Dursun Oylum abimiz bu gün saat 13.30’da Nurtepe Cem Evinde kılınan cenaze namazı ve yapılan dualar eşliğinde ebedi istirahatgahı olan Hasdal Kabristanında defin edildi.

Haber Etkin ailesi olarak: Bir kez daha merhum Dursun Oylum abimize Allahtan rahmet diler sevgili meslektaşımız Gazeteci Cengiz oylum başta olmak üzere tüm Oylum ailesi bireylerine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı Cennet Olsun. Işıklar içinde uyusun. Amin.

Merhum Dursun Oylum Abimizin uğurlamasına; CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Güler Işıkcevahir, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Yıldız ve Ali Rıza Yavuz, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Tüysüz ve Binali Özgül, İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım, CHP 2014 Belediye Başkanı Adayı Ferzan Özer, CHP 2019 Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu, Güzeltepe Mahalle Muhtarı Ulaş Fidan, Güzel Tepe Pir Sultan Abdal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abuzer Çetinkaya, Tohumdan Çınara Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Türkmen Erdoğan Celep, Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar, Eski Alibeyköy Spor Başkanı Emin Atmaca, Eski CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Bilal Karaca ve Memet Sevim’in aralarında olduğu çok sayıda STK temsilcisi ve Mahalle sakinleri katıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir