Gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı

Example HTML page

Ankara’daki bombalı saldırıya ilişkin yaptığı değerlendirmeler sonrası hakkında soruşturma başlatılan ve gözaltına gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı.

Ankara Kızılay’daki bombalı saldırıya ilişkin yaptığı değerlendirmeler sonrası hakkında soruşturma başlatılan ve gözaltına gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı gazeteci Arslan hakkında soruşturma başlatıldığını açıklamıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “2 Ekim tarihinde Halk TV isimli kanalda yayınlanan bir programda Ayşenur Arslan’nın 1 Ekim tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü önünde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıya yönelik  sarfettiği sözlere ilişkin ‘Terör örgütü propagandası yapma’ ve ‘Suçu ve suçluyu övme’ suçlarından soruşturma başlatılmıştır” denilmişti.

SERBEST BIRAKILDI

İfadesi alınmak üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen Arslan, işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

İFADESİNE HABER ETKİN ULAŞTI

Serbest bırakılan gazeteci Ayşenur Arslan’ın ifadesi de ortaya çıktı.

Kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden Arslan, “Ne programda ne de şu an terörü güzelleyici ya da meşru gösterici bir ibare kullanmam söz konusu olamaz. Meydana gelen eylemi programda olduğum gibi burada da lanetliyorum. Sözlerim yanlış anlaşılmıştır. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir