Fikret Orman ve Bülent Tatar’dan Beşiktaşlılık duruşu

Fikret Orman ve Bülent Tatar’dan Beşiktaşlılık duruşu

 

Beşiktaş Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mimar Bülent Tatar, ülkemizin güzide kulüplerinden Beşiktaş  JK Başkanı Fikret Orman’ı makamında ziyaret etti.  Beşiktaş Kulübü’nün BJK Plaza’da bulunan başkanlık ofisinde gerçekleşen görüşmede Bülent Tatar “Yerel yönetimlerin spora verdiği desteğin arttırılması için bugüne kadar çaba sarfettim. Bundan sonra da bu konuda çalışmalırımı sürdüreceğim. Aday adaylık sürecimde, yıllardır içinde bir çok görevde bulunduğum spor camiasından büyük destek alıyorum” dedi. Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman adaylık yolunda Tatar’a başarılar diledi.

 

Engelliler Belediye Meclisi’nde temsil edilmeli

 

Daha sonra Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Erdem Göksel’le de bir araya gelen CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Aday Adayı Bülent Tatar, “Sosyal Belediyeciliğin en belirgin özelliği engelsiz bir yaşam sunmasıdır. Ben engelli yurttaşlarımızın yaşadığı sorunları yakından biliyorum. Bu sorunların çözümü için yıllardır yürüttüğüm çalışmalar bundan sonrada aynı sorumlulukla devam edecek. Bunun dışında engellilerin belediye meclisinde de temsil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Adaylık görevi bana verildiği takdirde meclis listemizde mutlaka engelli yurttaşlarımızın bir temsilcisi yer alacak” dedi. Mimar Bülent Tatar, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına da başarılar diledi. Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Erdem Göksel ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

Not: CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Bülent Tatar’ın resmi facebook sayfasını aşağıdaki linkten beğenebilir ve adaylık çalışmalarını yakından takip edebilirsiniz.

https://www.facebook.com/bulent.tatar.besiktas?fref=ts

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir