Ferzan ÖZER’in eniştesi Amir RECAL, sevenlerinin duasıyla ebediyete uğurlandı

Example HTML page

Bölgemizin sevilen iş ve siyaset insanı Ferzan Özer’in biricik sevgili eniştesi Arnavut Amir Recal ilkindi namazını mütakip sevenlerinin duasıyla Eyüpsultan Camide kılınan namazın ve alınan helallik’in ardından Eyüpsultan Kabristanında bulunan aile kabristanında sevenlerinin dualarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

Amir Recal’in sonsuzluğa uğurlanmasına:

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan vekili Zülfü Çakar, CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen,

Dursun Bulut, Veli Güngör ve Mustafa Tüysüz, İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım, Önceki Dönem Eyüpspor Başkanı Muammer Torun. AK – Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Cengiz Çup,

CHP Önceki dönem İlçe Başkanı Memet Sevim, İş ve Siyaset İnsanı Cahit Ataker, CHP Eyüpsultan İlçe Belediye Meclis Üyesi Aday adayları, STK Başkan ve yöneticileri, Mahalle Muhtarları, çok sayıda CHP üyeleri ve Eyüpsultanlı komşuları katıldı.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Emel Bilenoğlu, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak, CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve AK-Parti’li Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadığı için çelenk gönderdi.

Kılınan cenaze namazı ve duaların ardından Arnavut Amir Recal sevenlerinin duaları eşliğinde sonsuzluğa uğurlandı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir